![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
סמל"ת ביזיון
הייתי בשבוע שעבר עם גיסי באולם התצוגה הראשי של אלפא רומיאו ברחוב יגאל אלון בתל אביב.
גיסי הוא הבעלים הגאה של אלפא 159 3.2 ליטר ידנית. הגענו לאולם התצוגה בזכות מבצע הטרייד אין במחיר מחירון שמתקיים בימים אלה. לתדהמתנו התברר לנו שסמל"ת יבואן אלפא, לא מוכן להכליל במבצע הטרייד אין את האלפא 159!!! רכב שהוא עצמו מוכר. BMW כן, טויוטה כן. אלפא לא. איזה מסר מעביר היבואן לקונים הפוטנציאליים (אני לא מדבר על האלפיסטים השרופים) של אלפא? התרחקו מאלפא??? אין לנו אמון במכוניות שאנחנו מוכרים? בושה וביזיון. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד