![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
עוד מעט יבוא צביקה ויגיד:זה ההנהלה זה ההנהלה.
יבוא גדעון ויגיד:אין מה לעשות לא כולם בעד לבוא למפגשים אלא רק להעלות בעיות וזה לגיטימי ויבוא החמור הטיפוסי ויכתוב:צודק ***! אני לא אגיד מה הבעיה פה כי יש מלא סה״כ כן מתקיימים מפגשים והם אינטימיים בין החברים הרציניים של הפורום וזה הפסד נורא גדול שאנשים מעדיפים ואני מדגיש:מעדיפים וזה מבחירה לא להיות חלק וזה בסדר ולכן שום דבר לא ישתנה זה הטבע שנוצר פה!אולי זה ישתנה כשמנהלי הפורום יגדלו זוג ביצים ויעשו את הפורום זה פורום סגור עם עלות שנתית סמלית שיחייב כת הישראלי הטיפוסי להגיע למפגשים כי הוא יגיד:״רגע, שילמתי כסף בטח שאני אבוא״ חבל על הכוח וחבל על המאמצים! יום טוב
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הודעה חשובה בנוגע לשיפוץ מנוע הגה חשמלי לחברי מועדון במוסך מורשה "שחר" נתניה | BentzZz | פורום המועדון | 12 | 13-09-10 23:57 |
טיול מועדון פיאט לצפון 4.9.2010 [פיאט קופה טורבו וכלל איטלקיות המועדון] | Snower | פעילויות המועדון | 57 | 05-09-10 18:41 |
מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
הודעה חשובה שפורסמה ע"י מועדון החמש ! | MGB ROADSTER | פיאט אספנות | 2 | 21-07-09 15:27 |
מפגש מועדון פיאט והשקת פיאט 238 Camper - ה-12 בספטמבר 2008 | raanan_t | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 22 | 20-09-08 11:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד