![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
![]()
שלום לכולם בפורום הבאמת מדהים !!!
הרכב פונטו ספייס 2002 ELX 16 שסתומים. מצורף בזה תמונות של צינור שגיליתי שהוא קרוע וניסיתי להדביקו כפי שרואים בתמונות. שאלתי לגבי מחיר בחנות חלפים ואמרו לי 400 שח לפני מעמ. בנוסף התקשרתי למספר מקומות( שראיתי באינטרנט) ואמרו שאין כזה חליפי אלא רק מקורי. השאלות: וסליחה על הבורות... 1. מה הצינור הזה עושה והאם קרע בו הוא דבר חמור? עד כמה?(זאת אומרת ברמה של מגביר צריכת דלק או יכול לגרום לשריפת מנוע...) 2. האם המחיר שאמרו לי סביר? 3. האם ניתן להשיג בפירוק? אם כן אשמח למקום מומלץ. אני מאיזור בני ברק. 4. האם בכלל שווה לקנות מפירוק או שמא זהו דבר עם בלאי וכו... 5. האם ניתן לתקן זאת עי סתימה עם דבק כלשהו לדוגמא סופר 7? או בדרך אחרת? 6. שאלה אחרונה וחשובה מאד: יש לי רעידות חזקות בזמן עצירה ברמזור, אם אני מכבה את המזגן הן פוחתות עד כדי נעלמות. בנוסף הרעידות לא רצופות אלא באות כמו גלים/ צירים רעידה ממושכת ואז הפסקה וחוזר האם יכול להיות קשר לצינור? נ.ב לפני זמן מה עשיתי טיפול, +החלפתי מצבר+ חוטי הצתה( בגלל בעיה אחרת) תודה רבה מראש לכל העונים/ מגיבים וכו ויום מקסים!!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
קוטר צינור פילטר אויר בבקשה | FiatFTW | פונטו - טכני | 3 | 15-06-12 11:40 |
החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
מחפש מק"ט של צינור מים בבראבו | פורום הגראז' | 7 | 10-06-06 20:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד