![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
התייעצות דחופה
ברשותי פיאט פונטו ספייס 2006 דינמיק 16V אוטומטית. אני מטפלת במוסך מורשה שפיק מזאווי בחיפה, ולפני שבועיים הייתי אצלם בטיפול. באתי אליהם בעקרון לטיפול 15,000 לפני טסט, אבל לעוד כמה דברים שהרגשתי:
1. בעיה של טורים - בעצירה ברמזור, הטורים אמורים להתייצב על 800 סל"ד ישר. ומה שקרה זה שהם בשנה האחרונה היו יורדים בעצירה ברמזור ל-600, ורק אחרי כמה שניות מתייצבים על 800. 2. בעיה של גיר - אני מרגישה שלקראת עצירה ברמזור, ממש שומעים את ירידת ההילוכים ל-2 ול-1, ממש נקישות (זה היה רשום לי גם בבדיקה של קניית האוטו). 3. בעיה במזגן - הרגשתי שצריך להוסיף גז למזגן. באתי אליהם כדי לסדר את שלושת התקלות האלה, אך בסופו של דבר לא הסתדר כלום! לגבי הטורים, מה שהומסכניק עשה, זה ניקה את בית המצערת. הדבר ממש לא עזר, עכשיו זה נהיה חמור יותר - כשמתניעים את האוטו בבוקר (כשהוא קר), הטורים ממש גבוהים - 1000,1200, ורק אחרי כמה שניות יורדים ל-800. ועדיין בעצירה ברמזור - יורדים ל-600 ורק אז מתייצבים. לא תקין!!! לגבי הגיר - כל מה שאמרו לי זה שהחלפנו שמן גיר כבר שנה שעברה ואין צורך להחליף שוב, אלא רק כל 40,000 ק"מ. אז לא טיפלו בזה בכלל! לגבי המזגן - כשפתחנו את מכסה המנוע, ראינו שחסר שסתום שחור קטן בצינור של המזגן. שמנו שסתום (200 שקל!), הוספנו גז במזגן. שבוע שלם היה בסדר גמור. ביום שישי האחרון, בזמן נסיעה, כשהמזגן פועל על עוצמה 2, פתאום כל הגז ברח לי לתוך האוטו! ממש ראיתי את הגז נכנס לי לתוך האוטו. כעבור 5 דקות המזגן הפסיק לקרר וסתם הוציא איוורור חם ומגעיל. אחרי הצהריים הפעלתי את המזגן שוב, ופתאום הכל היה יחסית בסדר. לא טוב כמו שהיה אחרי הטיפול, אבל עבד וקירר יחסית. בקיצור - לא מרוצה בכלל!!! בעקרון אני צריכה לגשת שוב למוסך כדי לבדוק הכל מחדש. אני מרגישה שהם ממש לא הצליחו לסדר שום דבר. היה לי אוטו כזה בעבר, בדיוק כזה, ומכרתי לצערי כי נסעתי לחו"ל, אבל אני זוכרת שכל התקלות האלה של הטורים והגיר, לא אמורות להיות!!! אשמח מאוד לתשובה הכי מהירה שאפשר. אני מודאגת! תודה רבה!!! שלי.
|
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חדש פה.עזרה דחופה!!!! | AvivBoosh | פורום המועדון | 1 | 11-06-12 09:43 |
| עזרה דחופה בקשר לפיורינו!! | נבות FIORINO | פיאט אספנות | 1 | 05-08-11 14:00 |
| נוזל קירור עזרה דחופה | spoty | פונטו - טכני | 1 | 26-03-10 21:39 |
| נוזל קירור עזרה דחופה | spoty | גרנדה פונטו - טכני | 0 | 26-03-10 20:33 |
| עזרה דחופה - חימום יתר... | פורום הגראז' | 5 | 12-08-06 06:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד