מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > גרנדה פונטו - טכני
עקוב אחרינו ב-RSS

גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

טיפול דיטיילינג לאוטו - התזמון המושלם :)
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התברסות קצרצרה לפני טיסה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

TIPO TURBO
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מה וואקס, פוליש ומשהו לפלסטיקים יכולים לעשות..
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

תוצאה של 6.5 שעות של התברסות על הפונטו.


מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad


מועדון פיאט בפייסבוק


 
 
כלי נושא הצג מצבים
ישן 18-04-12, 10:48   #1
dru
Junior Member
 
תאריך הצטרפות: May 2009
מיקום: חיפה
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
הודעות: 10
הרובוט והנזילות

טוב, אז בעצת הפורום י(carsforum)ירדתי מקניית גרנדה פונטו שעברה תאונה כנראה רצינית מאחור ובשבוע שעבר התחדשתי באחת שנת 2008 עם 42000 ק"מ.
לאחר החלפה באחד ממגרשי אוטודיל תמורת הרכב של אישתי ועוד כמה עשרות אלפים.. ולפני שלקחתי את הרכב, הבחנתי בזילת שמן מהצד השמאלי למטה קרב לגלגל. היות ואנני מבין במכונאות והאבחנה היחידה שיכולתי לעשות היא שמדובר בשמן שאינו שמן מנוע - סוכם כי הנזילה תתוקן ואח"כ אקבל את הרכב.
לאחר שהרכב נלקח למוסך מדרכה (וזו מחמאה גדולה) המכונאי איבחן נזילה מהמשאבה של ההגה כוח ( לגרנדה פונטו - הגה חשמלי !!!!) לאחר תיקון הנזילה, הגיר סירב להיכנס לרוורס ולפעמים גם לראשון וכו.. היות והיה ערב חג הוחלט שביום ראשון הרכב יגיע למסוך מורשה. לפני שאני כותב מה שאני חושב על המוסך (במידה וזה לא יסתיים ויטופל כהלכה אכתוב גם אכתוב) - הרכב הגיע בנסיעה למוסך הכוככב בצ'ק פוסט. המנהל הטכני איבחן את הבעיה מייד והיה ישר ואמר לי שלא ניתן לתקן את הנזילה מהחיישן של הגיר אלא יש צורך בהחלפת הגיר, או ליתר דיוק אם נחליף - אתה תחזור עוד חודש עם נזילה דומה.
לאחר שאוטודיל החליטו כי אין להם ברירה אישרו את החלפת הרובוט (בחלופי/משופץ/מפורק) או אלוים יודע מהיכן הגיע, הייתי שמח היות והבעיה תתוקן על חשבון המוכר כמו שסוכם.
לאחר יומיים במוסך, יום חופש שלי מהעבודה , סיפור של נסיעות ארוכות והחלפות רכבים לקחתי את הרכב ואמרתי לאישתי - תתחדשי! כמובן שלמחרת כבר ראיתי שלולית קטנה בדיוק מתחת לאוטו מקום ובליטוף קטן של המגן של הרובוט, נשארתי עם שמן על היד, או במילים אחרות - לא נעשה דבר או שהחלק המותקן גרוע מהמקורי.
בדקות אלא הרכב במוסך שוב, אני לא בעבודה כמובן, אישתי בקומבינה עם הרכבת ואותי באים לאסוף. בקיצור כאב ראש מטורף.
מה אתם בעלי הנסיון יכולים לומר לי? יש אפשרות להשיג רובוט שכזה ?
מישהוא בארץ משפץ את הרובוט? החיישן אולי..

תודה מראש
dru מנותק  
הגב עם ציטוט
 



חוקי פרסום הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הם פועל
[IMG] הקוד הוא פועל
קוד HTML הוא כבוי
עבור לפורום


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:47.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©

פיאט מוסכים ושרותי רכב פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד