![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
לחץ במערכת קירור - ספייס 01 elx
שלום לכולם
אני לא מאמין שאני בסרט הזה, אבל לפני קצת פחות משנתיים פתחתי כאן כאן השרשור הזה: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...?t=9091&page=3 וכיום אני מבחין בדיוק באותן תופעות - נוזל קירור עולה / גולש החוצה. אוויר במערכת קירור. צינורות ראדיאטור מנופחים. בקיצור, לפי כל הסימנים - ראש מנוע. נורא מייאש, נוכח העובדה שרק לפני 40,000 ק"מ הוחלף אטם הראש אצל שמשון, שזה אמור להיות המוסך הכי טוב בארץ לרכבי פיאט. הרכב מושקע ומטופל עד לרמת הבורג כמעט. עבר טסט לפני כשבועיים עם השקעה של אגזוז + בלמים מאחורה + כבל בלם יד. מה? מה עושים? יש מה לפנות לפיאט? הגיוני שחלפים מקוריים [אטם ראש וכל הערכה שם] מחזיקים כ"כ מעט ק"מ? אני בודק לפחות אחת ליומיים מפלסי נוזלים, תמיד תמיד עם האצבע על הדופק, 2 עיניים על מד החום ועוד חצי עיין על הכביש [סתם]. יש המלצות? אולי יש כאן חבר פורום שיכול לתקן את הרכב בעלות סבירה? תודה וסליחה. זו היתה סוג של פריקה.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התחממות מנוע ואויר במערכת הקירור | ali-baba | פונטו - טכני | 9 | 17-06-11 19:04 |
| פונטו מתחממת אחרי טיפול במערכת קירור | ali9919 | פונטו - טכני | 8 | 03-05-11 16:48 |
| נזילה במערכת הקירור ורטיבות מתחת לשטיח | cluber | פונטו - טכני | 6 | 17-07-10 13:41 |
| בעיה במערכת קירור של המנוע | hamam186 | בראבה - טכני | 2 | 05-02-10 18:57 |
| ספייס ELX - תקלה במערכת הזרקה? | פורום הגראז' | 21 | 28-04-07 17:24 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד