צטט:
במקור פורסם על ידי Lexxxa
לקרוא טוב ? אתה צוחק ? בקושי שני פסיקים שמת, אין אפילו נקודה אחת.
למה קנית רכב מעוקל ? מה זה סודר ? עושים בדיקה (עולה בסביבות 100 ש"ח) בעת העברת בעלות, אם הרכב מעוקל אז לא קונים!
אתה ניגש למשרד רישוי, מראה להם את הרשיון רכב + ספח העברת בעלות, אומר להם שלא קיבלת רשיון חדש לטסט ומבקש שידפיסו לך. לא אמורה להיות עם זה שום בעיה. אם יש בעיה כנראה שהרכב באמת מעוקל או שהוא הורד מהכביש.
איזה אישור ביקשו ממך במשרד רישוי ? מה הקשר בין קרית אויר לאישור הזה?
יש לך נורה דלוקה של קרית אויר בלוח שעונים ?
לכל רכב יש ראש מנוע, זה בעצם הראש של המנוע!
מה הקשר לאיסוזו ואחריות מנוע ? האותו שלך בין 17! איזה אחריות ?
שלא תחשוב, אני לא בא לתקוף אותך, פשוט ממש לא מובן מה ניסית להסביר לנו.
תנסה עוד פעם, אבל תשקיע 
|
אז ככה, רשום ברישיון : הרכב מעוקל ,
ההן אדם שקניתי ממנו בבוקר הלך למשרד הרישוי ואמרו לו שאין בעיה עם זה ושאפשר להעביר בעלות ועובדה שהעברנו בעלות, למה קניתי רכב מעוקל? כי לפעמים הם רושמים מעוקל וזה נשאר למרות שהעיקול על הרכב ירד ורק לאחר שאתה מקבל רישיונות חדשים זה יורד
הלכתי למשרד הרישוי ,והיא אמרה שבגלל שהרכב לא עבר בדיקת שירות במוסך מורשה של פיאט ,
היא לא יכולה לבדוק לי על הרכב כלום כי זה מחייב , נסעתי לבדיקת שירות והוא אמר לי שהמחשב של הכריות אוויר צריך להיות מחובר ואצלי הוא מנותק בגלל שמי שהעביר אותו טסט לפני ניתק,
הבנתי שזה בעיה נפוצה אמל פיאט כאשר המחשב של הכרית אויר יש לו קורוזיה אז הוא מראה בצג של הלוח שעונים את הנורה של הכרית אויר ולא מתכבה ,לכן מנתקים אותו לפני טסט
כנראה שלא הבנת אותי נכון בקשר לראש מנוע כי התכוונתי, שאצל איסוזו בג׳יפים הולכים ראשי מנוע גם אם תסע בתנאים נורמלים ואיסוזו מודעים לזה,לכן הם משתתפים כשעושים לג׳יפ מנוע , מה שאומר שזה בעיה של המערכת עצמה בלי שום קשר למשתמש ופה התכוונתי, שאם כמו אצלי זה בעצם בעיה של המערכת כי המים שמטפטפים על המחשב באים מכיוון יציאה לא נכון של איזה חוט שמוציא מים ופוגע במחשב בלי שום קשר לבן אדם , אז האם החברה אמורה לממן לי את זה
ו17 זה לא הגיל זה התרגיל חח תודה לעוזרים