![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין עדין
|
מתלבט בין פונטו ופונטו ספייס ולא מבין כלום בנושא
שלום אני מחפש לקנות אוטו חדש והמליצו לי על פיאט , בגלל שהרכב זול צריכת דלק זולה וחלקים זולים לפי מה שהבנתי.
עכשיו אני נהג חדש עם תקציב נמוך מאודד. אני מתלבט בין שתי אפשרויות: פיאט פונטו סול 2000 אני יכול להביא בבערך 4500. ויש פיאט פונטו ספיס לא סגור על איזה דגם אבל אני דיי בטוח שהוא ההכי זול בניהם שנת 2001. אותו אני משיג ב7.5 חח ופה ממש המוכר בקושי רב התפשר על זה.. עכשיו הכי חשוב לי בטיחות ברכב שלי זה ההכי הכי חשוב.. והבנתי שרק בספייס במקרה הזה יש ABS . עכשיו אני ממש לחוץ בכסף ואני יצתרך ממש להתאמץ בשביל לקנות את הספייס. מה עדיף? מה ההבדל בניהם? עכשיו אם אני הולך עם המוכר רואה שהוא עושה טסט לרכב הוא משלם כול מה שקשור לזה , אז אני צריך אחרי זה גם לעשות בדיקה לפני קניה או שבגלל שהאוטו בדיוק עבר טסט אין צורך? תודה מראש על העזרה |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אופניים ופונטו ספייס | arieltsror | פונטו - טכני | 7 | 25-07-11 18:56 |
| מתלבט בין גטס 2004 לבין פונטו FUN 2004-2003 | נאור123 | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 26-03-10 21:46 |
| מתלבט בין פונטו 98 XTZ ופונטו ספייס | garik111 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 10-05-09 00:19 |
| מתלבט בקשר לפיאט פונטו ספייס שנת 2001 | גל סבג | יעוץ ברכישת רכב | 17 | 12-08-08 00:17 |
| מה קורה לגרנדה פונטו ולנהג כשהיא מתהפכת? כלום | stio | אוף טופיק | 0 | 17-01-08 21:43 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד