צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman
לפי התיאור שלך, אם נמקבל את זה לעסקי האוכל, אז אתה מגיע למסעדה עם המצרכים ומבקש מהטבח שיכין לך את המנה.
אחרי זה אתה מצפה לקבל אחריות במקרה שהירקות היו רקובים.
|
קודם כל, אני מצפה מטבח לדעת לזהות ירקות רקובים כשהוא רואה אותם ולהודיע לי על כך שהירקות שהבאתי עלולים להרוס לי את המנה.
שנית, אי אפשר להשוואות ירקות שהם משהו שמתקלקל אם אינו נשמר בטמפ' מסויימת או לא נצרך אחרי מס' ימים לחלקי חילוף לרכב מקוריים שמגיעים באריזתם המקורית, חדשים.
ותעשה לי טובה, בעל מוסך יודע טוב מאוד את ההבדל בין חלק מחודש לבין חלק חדש מהניילונים.
בידיוק כמו שטבח יודע את ההבדל בין ירקות רקובים לירקות טריים.
הבעיה היחידה שלהם עם זה שאתה מביא את החלקים שלך, זה שהם מאבדים בגלל זה כסף
ואתה יודע מה, שלא יתנו לי אחריות על החלקים שאני הבאתי.
רקובי,
זה שאין תחרות - זה באשמתנו.
זה שאין פיקוח נורמלי זה לא אשמתנו, אבל זה שהמחירים בשמיים זה בהחלט אשמתנו.
כי אנחנו אלופים בלהמציא לעצמנו תירוצים, שזה רק הפעם יוצא יקר, ושההבדל לא כזה גדול, ושבמקום אחר בטח היה עולה יותר... ועד אין סוף.