![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto spice ELX
|
עזרה באבחון תקלה
שבוע טוב לכל חברי הפורום!
היום נתקעתי עם הפונטו שלי ונאלצתי להזמין גרר למוסך. אני מנסה לאבחן מה התקלה. לא שאני לא סומך על המוסכניק שלי- סתם מסקרנות. זה כמה זמן שהרכב מתניע "קשה". כאילו הוא מתחיל ואז נתפס ל2-3 שניות, ממשיך להתניע ומצליח בסוף (לא נעזרתי בגז). לא כל התנעה היא ככה אבל מדי פעם זה קורה. צלצלתי למוסך ושאלתי לגבי הבעיה. נאמר לי שזה חוטי חשמל שצריך להחליף לעבים יותר או משהו כזה... שאלתי אם זה מזיק לרכב המצב הנוכחי והמוסכניק אמר לי שלא. אתמול הרכב החל לגמגם. לא עשה שום בעיה בהתנעה אבל הטורים בהילוך סרק היו נמוכים בסביבות ה500 סל"ד. ברמזורים הרכב היה נכבה... היום בנסיעה קצרה של 7 דקות- לראשונה, הרכב לא הגיב בכלל לסוויטצ'. פימפתי קצת גז ובסוף הוא הצליח. כפי שאמרתי נסיעה קצרה ונדלקה לי נורה אדומה. חום מנוע הרקיע שחקים... עצרתי מיד. האוטו התקרר בדקתי שמן\מים. הכל תקין. ניסיתי שוב להתניע והוא בכלל לא הגיב. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. אני אשמח אם תגידו לי שזה לא ראש מנוע ![]() מוכרת למישהו הבעיה? נערך לאחרונה על ידי NoamS : 21-11-10 ב 02:03. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| להתראות לך מסלול נחשונים עם האספלט הגרוע | ליאור23 | רכב כללי | 3 | 31-07-10 21:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד