![]() |
|
![]() |
תמונות וסרטונים של חברי המועדון רכבי החברים ועוד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: FIAT BRAVO
|
חדש פה+התחדשות
אהלן לכולם
שמי אילן כץ בן 18 מחולון סקירה קטנה על עצמי גיל 16 החלום להוציא רישיון על 125 סמ"ק הגיע ועברתי טסט ההורים החליטו להפתיע אותי וקיבלתי ג'וי רייד חדש חדש שנת 2009 חדש מהחברה=] לאחר 5 חודשים של נסיעה דיי רגוע ומשעממת מכרתי את הג'וי רייד לטובת יוסאנג GT125R ששופר למטרת יותר כ"ס ופתיחות יותר חזקות הנה הגעתי לגיל 17 הוצאתי רישיון לרכב מכרתי את היוסאנג ואחי הגדול הביא לי את המאזדה 323F שנת 96 שהייתה ברשותו מאחר והוא התגייס. לאחר כחצי שנה של הנאה ללא גבולות עם המאזדה=] אהבת חיי הראשונה היא נמכרה בצער רב. לפני כחודש היה לי יום הולדת 18 ואיתו הגיע הרישיון A1 עד 33 כ"ס=] ההתלבטות הייתה קשה בין רכב לאופנוע באמת שהייתה קשה כחודשיים התלבטות לאחר מחשבות רבות היום כן כן היום ממש מהרגע להרגע נסעתי לפתח תקווה ורכשתי את הפיאט בראבו שנת 98 ידנית במצב יותר ממעולה. מבסוט מהקנייה וממש מתרגש כרגע חשוך בחוץ מחר אנ יייצלם על הבוקר אחרי המקלחת הראשונה שלי ושל ה"בייבי" החדשה=] מצטער על החפירה ועל הקדיחה. מקווה להשתלב פה ולהכיר את כולם=] נ.ב מי שחושב שאני איזה ילד מפונק בגלל שקיבלתי קטנוע ורכב וכל זה סתם לידע כללי מרגע קבלת הקטנוע בגיל 16 לא הפסקתי לעבוד אפילו לא לרגע וכל ההוצאות אופנועים מכוניות ביטוחים טיפולים וכד' הכל ייצא מכספי הפרטי שעבדתי מאוד קשה בשבילו ועד היום זה ככה=] |
|
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד