![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
יעוץ ברכישת פונטו 01-02. תקציב 20K
קודם כל אחלה פורום..אני בן 22.. משוחרר ומחפש 4 גלגלים שיקחו אותי מא' לב' .
נברתי פה קצת בימים האחרונים ויש פה אחלה טיפים והצעות.. מקווה שתוכלו לתת לי כמה גם. אז ככה לענייננו: התקציב הוא 20,000 לרכב (ללא ביטוחים ומסביב) חשוב לציין שזה רכב ראשון שלי והרבה ניסיון עם רכבים אין לי.. כך שעדיף לקצת תירגום במונחים המקצועיים. לאחר כמה התלבטויות לבחירת המכונית שמתאימה לי.. [פולו, אקסנט, פונטו ספייס] בחרתי ללכת על הפונטו ספייס 2001 ELX, שגם יושב בול על התקציב. כמה שאלות.. קצת סבלנות 1. מה הקילומטראז' הסביר שצריך להיות למודל 2001-2002 ומאיפה כבר להתחיל להתרחק? 2. יש הבדל בין מודל 2001 ל 2002 ? במה הוא מתבטא? 3. מה סדר גודל ביטוח חובה + צד ג' לנהג עם 4 שנות ותק.. ללא תביעות? 4. יש טיפים או אפילו הודעה בפורום שנוגעת במה לבדוק שבאים לראות רכב? חיפשתי בפורום ולא בדיוק מצאתי. 5. הבנתי שלפונטו יש "מחלה" של התחממות מנוע... יש לה עוד "מחלות" כאלה? לכל רכב יש כאלה.. השאלה כמה בעייתית היא מהבחינה הזו. 6. עוד משהו שאני צריך לדעת על הרכב בכללי? טיפים מיוחדים? תודה.. מקווה שלא חזרתי יותר מידיי על שאלות שנשאלים פה באופן שכיח, דיי השתדלתי לעשות שיעורי בית לפני. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יעוץ ברכישת גרנדה פונטו | פיליפ | יעוץ ברכישת רכב | 10 | 05-08-12 12:20 |
| יעוץ ברכישת בראבו | Demon | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 22-02-10 22:38 |
| יעוץ ברכישת פיאט פונטו ספייס. איזה דגם? | omri888 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 01-02-10 15:21 |
| יעוץ ברכישת רכב עד 40K | Cor | יעוץ ברכישת רכב | 32 | 17-04-09 16:29 |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס | Trick Daddy | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-01-09 18:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד