![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| טיפו - טכני טכני - דגמי טיפו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
אידכון
היום אלכתי למחסן בעיר ליקנות כמה דברים לאוטו, ניכנסתי למחסן קנתי את כול הדברים
ניכנס לאוטו של דוד שלי שלכחתי מימנו באשאלה קניתי שמן פלגים אתמים אני רוצה לסדר גם את ראש המנוע ואז נסעתי ליקנות צמיגים חדשים, נסעתי לפנצ'רית טיפ טופ, נתתי לו את הג'נטים, הוא אמר לי עוד 30 דקות יהיה מוכן, אני סומך על כול אחד, בלי שום דאגה עליתי על האוטו ונסעתי לדוד שלי יש באוטו פלפון נייד אז אמא שלי איתקשרה לנייד של האוטו, כרגיל שאלות שברור שהיא תישאל אותי, אחרי השיחה נסעתי להלקרם חנות חלפים בעיר רמלה קניתי מצבר 55 a וכמה מנורות, חזרתי לאוטו ושוב שיחת פלפון הדוד היקר שלי מיתקשר לישאול עם האוטו שלו בסדר חח אז חזרתי לטיפ טופ לקחת את הצמיגים החדשים, הוא גם שתף את הג'נטים על הדרך, המחיר דיי סביר לכול צמיג 120 שקל צמיגים פשותים הניקוי חינם אז כמה יצה 480 ועוד 60 שקל עבודה, חזרתי הבית ויאללה לעבודה, כמה חברים שלי עזרו במה שיחלו, בייניתים פורק הראש וגם אגן השמן תושבות מחר אני מחליף אני צריך דוגמה, אז מחר על הדרך אני מחזיר את הראש מי שיפוץ כללי, וקונה כבל מצמד חדש וזהו אני חושב שעד סוף השבוע אני אולך לטסת לילה טוב ושקט
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מזל טוב לחיים | ארילו | גלריה | 4 | 24-03-11 05:08 |
| פיאט טיפו 94 | ssehs | מכירה | 0 | 14-12-08 15:13 |