איך מקבעים נגן MP4 לתושבת דיבורית מבלי לעשות נזק?
שלום לכולם.
שאלה כללית וקצת מסובכת אז שמתי באוף טופיק.
אצלי ברכב יש תושבת מיוחדת להתקנת דיבורית, כדי שלא יקדחו חורים בקונסולה המרכזית (גדעון בטח יודע על מה אני מדבר).
המצב הוא כזה:
מכיוון שהמחשב שלי חוגג 9 שנים בחודש הבא והצורב עושה בעיות משלו (המגש לא נפתח עד שנותנים לו מכות ולפעמים הוא לא צורב בכלל) אני מפסיק בהדרגה לצרוב דיסקים חדשים לרכב ועובר להשתמש בנגן ה- MP4 שאותו אחבר ליציאת ה- AUX של המערכת כדי לשמוע שירים חדשים.
את הנגן MP4 אני תמיד מניח בתוך התא אכסון, ואם באמצע הנסיעה אני רוצה להעביר שיר זה נהפך להיות סיפור שלם כי אני צריך להוריד את העיניים מהכביש או שאני רוצה לראות איזה שיר מתנגן ואני לא יכול לראות את צג הנגן מכיוון שהוא מוסתר.
האם אפשר לקבע את הנגן לתושבת של הדיבורית ובשליפה להוציא אותו החוצה לאחר הנסיעה?
חשבתי על הסקוצים הקטנים שמדביקים חתיכה אחת מאחורי הנגן וחתיכה נוספת על התושבת וזה נצמד יופי, ואח"כ אפשר להסירו בקלות (וגם את החתיכות המודבקות אם ממש רוצים בלי שייגרם נזק). אתם יודעים על מה אני מדבר?
עכשיו השאלה שלי היא: האם רעיון הסקוצים הוא רעיון טוב, ואם כן איפה ניתן להשיג דבר כזה בכלל?
והאם קיימות תושבות מיוחדות לנגני MP4 כמו שקיימים למכשירים סלולריים?
תודה מראש.
|