|
כמובן שאתה תחליט, זה רכב שלך, אין על זה ויכוח כמובן.
בקרת שיוט זה מיותר לרכב כמו שלי שנוסע 5000 ק"מ בשנה בעיקר בתוך העיר. על מה אני אבצע בקרת שיוט, על 5 קמ"ש בזחילה ברמזור?
למעשה הנציג הציע לי בקרת שיוט חינם אם אני אוותר על הרמקולים האחוריים (הרכב מגיע רק עם 2 קדמיים) אבל העדפתי רמקולים אחוריים, פשוט כי את זה אני צריך יותר. עשיתי חשיבה מהו הפריט שיועיל לי יותר.
לגבי משטח הגומי אני שמעתי על זה מאוראל אבל לא יודע על מה מדובר. בכל מקרה אני יכול לספר שאיך שרכשתי את האונו לפני 7 שנים שמתי מגבת על רצפת תא המטען שהשתלבה מצויין ושמרה שהבד השחור שמתחת למגבת לא יינזק או יתלכלך.
כשמכרתי את הרכב הוצאתי את המגבת ומשטח הבד מתחת היה כמו חדש וללא כל לכלוך, כתם או פגם. כיבסתי את אותה מגבת והעברתי אותה לאחר שהיא ביקרה במייבש לפאביה, והיא משתלבת שם מצויין ושומרת על הבד מתחת. כמובן שאין על מה להשוות, אבל מצאתי פיתרון מצויין.
אגב אצלי הוסיפו בלי שאבקש מין חתיכת פלסטיק שחורה שמוצמדת לקונסולה המרכזית התחתונה מצד הנוסע שאני יכול להתקין עליה דיבורית מבלי לקדוח חורים בדשבורד- לא יודע אם זה קיים אצלכם.
לגבי התמונות: אני עברתי על כל גוגל ואין תמונות של לוחות שעונים עם מד חום מנוע.
ליונדאי גטס שמוכרים כעת (דור שני) לדוגמא יש גרסה עם מד חום מנוע? מצאתי עם מערכת מקורית אבל ללא שעון חום.
לפיאט 500 החדשה גם אין שעון חום מנוע. שוב, אם תרצה תמונות תגיד, זו לא טרחה מבחינתי, הכל שמור על ההרד דיסק...
|