![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#30 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מארק היקר.
הינך טועה. אם הינך חושב שיש בליבי שמחה לאיד. חלילה לא. בכול מקרה "ניתפקתי", משום שנתתי ליאיר אתמול את הכסף , עכשיו לך תוציא אותו ממנו. ![]() "לומר ממה לא נובעת התקלה זאת חצי חוכמה" שוב טעית. אמרתי לך מההתחלה ממה נובעת הבעיה. ואני נחוש שאכן כך. כמו שהייתי נחוש, שהמצערת שקיבלת לא תקולה. נראה אם המוסך יעלה על זה. אם לא אני כאן. (כמובן בלי להשתחצן ) אני מבין שהתגובה שלך הייתה מתוך כעס שהתקלה חזרה, אז לא נורא נדלג. איך בדיוק אשמח לאיד, כאשר המצערת הייתה אמורה לחזור אלי תמורת מחיר בדיחה ?. פעם מישהו כתב בפורום, שלא כדאי להרגיז את המכונאי שעלול לפתור לך את התקלה. ![]() ככה הפסדתי את המצערת וגם את הכסף משום שאמרת שאתה לא מחזיר אותה. תחשוב על זה... אני יודע שאתה חוזר כרגע למוסך, זה שהתייעץ עם המוסך מורשה פיאט. והחליטו בנחרצות שהתקלה נובעת בוודאות מהמצערת. נחכה לעדכון נוסף שלך. דוד
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת קלאץ' מתחילה לחרוק אחרי נסיעה ארוכה (פונטו03) | vladi_mi | פונטו - טכני | 1 | 24-08-13 22:16 |
| טורים עולים בלי סיבה ,sx ידנית. | eli_h1 | פונטו - טכני | 6 | 07-06-11 17:36 |
| מאוורר לא נכנס לפעולה לאחר נסיעה ארוכה | zah | פונטו - טכני | 13 | 04-12-10 19:29 |
| טורים עולים ויורדים לאחר כמה דקות נסיעה | פורום הגראז' | 3 | 08-05-06 08:48 | |
| נסיעה ארוכה בשביל כורכר- נזק? | פורום הגראז' | 2 | 30-03-06 20:03 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד