![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
הגיעו תורם של גומיות האגזוז (גם מפוליאוריטן):
![]() ![]() הדוד האחורי היה כל הזמן נופל לי בגלל הגומיה הארורה הזאת: ![]() הקשיחה במקום: ![]() כל הבוקסות והגומיות הישנות: הגומיות של המשולשים כבר היו קשות כמו אבן, גמורות ושחוקות. ![]() מבט לילי על התוצאה הסופית: ![]() ![]() ![]() קצת ניקיון לא יזיק כמובן ![]() כמובן שנתקלנו בהמון קשיים, בעיקר עם הברגות והברזות במשולש אחד עקשן. נראה לי אני הבנאדם היחיד בארץ שהחליף בוקסות כאלה לאוטו כזה ישן ועוד להתעסק עם משולשים בני 18. לסיכום, הרכב עוד יותר טוב מאשר הוא יצא מהחברה. האחיזה השתפרה פלאים בנוסף לבולמים חדשים וצמיגים בני 3, הרכב פשוט דבוק לכביש. ההגה מתקשר פיקס. הרבה יותר קל לסיבוב, לא מרגישים כמעט במפרים ואין הרגשה של רכב מתפרק. אפשר לקחת סיבוב ב 60 קמ"ש בלי הרגשת איבוד אחיזה. אין שום קרקוש והאגזוז סוף סוף במקום ולא זז. אני מאוד מרוצה מהתוצאה. המון תודות לדוד ויאיר על הזמן, הידע והעבודה. אני מאמין שאם יאיר היה יודע את גודל העבודה מלכתכילה לא היה אפילו עונה לי להודעה פרטית ![]() אם יאיר או דוד ירצו להוסיף משהו כמובן שזה הזמן. לא חושב שדוד ירצה להתעסק עוד פעם עם החלפת בוקסות במשולש לזמן הקרוב או כל דבר שהוא לא החלפת החלק קומפלט
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרוייקט מצולם שיפוץ פונטו שלוש דלתות (לא הסתיים) | Amit | פונטו - טכני | 33 | 08-04-14 22:05 |
| פונטו - בלמים ושאר הירקות | matangil | פונטו - טכני | 5 | 09-06-13 00:21 |
| מחפש מתקין אזעקות, עלוקות ושאר מרעין בישין | ארילו | בעלי מקצוע | 4 | 15-01-12 14:35 |
| שיפוץ מצולם לפונטו GT... | davidka | פונטו - טכני | 5 | 23-10-10 01:12 |
| פרוייקט מצולם שיפוץ אונו 87 . מנוע + פנים . | אונו - טכני | 10 | 19-02-07 21:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד