![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
הזמנה לחברי מועדון פיאט - מפגש פורים
שלום לכל חברי המועדון.
ב 23.2.13 יתקיים מפגש שמאורגן ע"י חברים שלי ממועדון VAGIT / VAGS המפגש יוצא יום שבת ויתקיים בערב לאחר צאת השבת בכדי לכבד את שומרי השבת. בעיקרון המפגש מיועד למועדון הגרמניות אבל מצאנו לנכון שאפשר גם לצרף את חברי המועדון שלי כי אני בעל האיטלקיה היחיד שם ![]() נכון להיום המפגש יתקיים באזור המרכז כי יש חברים מהדרום ויש חברים מהצפון וצריך שיהיה הוגן כלפי כולם. מי שהיה ושמע על מפגשי המועדון הזה יודע מה הוא הולך לקבל שם! חתיכת כמות של רכבים, כל מפגש לא נופל מ 30-40 כלים מפלצות אחד אחד החל מלאונים מטורפות, S3 , וגם חברים אחרים עם קורבטים, אימפרזות, ניסאן Z ועוד פצפוצים כנראה יגיעו. מי שמעוניין להצטרף ולפתוח אופקים ולראות כלים שהוא רק שמע עליהם ברשת מוזמן לאשר הגעה בתגובה פה ואני אשלח לו פרטים לקראת המפגש עצמו. המפגש הינו דסקרטי וקפדני, אנחנו לא מעוניינים באורחים לא רצויים שיבואו לעשות בלאגן ואי סדר לכן מי שיקבל פרטים אבקש לא לפרסם בפומבי בכל מיני מקומות. אני אהיה שם עם פנינה הצהובה שלי עומד בגאווה ואשמח אם חברי מועדון יצטרפו אליי.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מהיום - הנחה קבוע לחברי מועדון פיאט ישראל! | Autostore | מכירה | 14 | 16-11-11 10:07 |
מפגש מועדון פיאט - על האש | ליאור23 | פעילויות המועדון | 70 | 09-06-11 00:18 |
מפגש מועדון פיאט | raanan_t | פעילויות המועדון | 76 | 23-04-10 11:36 |
מיפגש של מועדון אספני הרכב!10.10.2009 ! הזמנה לחברי המועדון | צביקוש23 | פיאט אספנות | 7 | 06-10-09 23:00 |
מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 10:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד