![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שלום, ברשותי פיאט פונטו ספייס 2001 הדגם הרציף .
את האוטו אני מחזיק במוסף מורשה ועובר את כל הטיפולים כולל פרפלו שמן איכותי ועוד. לפני מספר ימים שמתי לב ,בזמן שאני מטפס בעליות באזור הבקעה ,נוצר ריח מוזר יותר נכון ריח של שרוף . עצרתי בצד פתחתי מכסה מנוע. הבחנתי שהריח באמת בא משם . בדקתי מים ,שמן מנוע, שמן גיר קיצר כל מה שאפשר לבדוק. דרך אגב פלאגים וחוטים החלפתי לפני שבועיים לחדש ומקורי . אני חייב לציין שאם אני נוסע ללא מאמץ על מישור עם רגל קלה אין זכר לריח הנ"ל. לא נוצר שום שינוי בפעולת המנוע או סחיבה ,כלום לא משתנה. פשוט להמשיך לנסוע וכאילו כלום לא קרה. הריח מופיע לי גם שאני עוקף מישהו, אני סוחט הילוך על ידי לחיצה מכובדת על דוושת הגז. אם למישהו יש כיוון מאיפה יכול להיות שבא הריח הזה אני אשמח . יום טוב (: |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התחממות מנוע בעליה...עזרה בבקשה | Holyman | פונטו - טכני | 25 | 12-09-12 18:55 |
| רעש מוזר מאזור המנוע במאמץ.. עזרה | Holyman | פונטו - טכני | 0 | 03-09-12 08:54 |
| מנוע מתחממם במאמץ עם מזגן ! | gilad267 | בראבה - טכני | 6 | 17-08-11 16:43 |
| צבע מיטלי שרוף בפיאט אך מסדרים האם יש דרך אחרת חוץ מלצבוע את האזור | טוני_חאין | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 26-04-09 18:57 |
| מנורת שמן + עשן לבן + ריח שרוף | itaikuper | פונטו - טכני | 4 | 17-12-08 19:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד