![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שלום,
נורת ההגה נדלקה לי היום. לאחר כיבוי מנוע והדלקה מחדש היא נכבת ונדלקת כעבור כמה דקות שוב. יש לציין כי ההגה עובד טוב. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש חיישן כלשהו? פיוז או משהו שיכול להדליק נורת הגה מבלי שתהיה בעיה? תודה לעונים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
הבנתי שניתן לתקן מנוע הגה כאשר הוא לא עובד ע"י החלפת ממסר.
http://www.fiatforum.com/punto-guide...or-relays.html אבל אצלי הכל עובד מעולה. בדקתי פיוז 4F והוא תקין וגם בדקתי חיבורים (3 חיבורים תקינים). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו 16V
|
גם אצלי זה כך כבר בערך שנה.
לאחר בדיקה נמצא כי חיישני מומנט על המוט תקולים, מה שמצריך החלפה של כל המוט. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אבל אם הכל עובד תקין, אז לשם מה יש צורך להחליף?
האם אתה יודע היכן נמצאים החיישנים הללו? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו 16V
|
בגלל זה אני לא מחליף.
לגבי חיישני המוט - הם סגורים בתוך המוט עצמו ודיי בעיה להגיע אליהם. יש לפרק את מכלול המוט הסגור. אבל שוב - זאת הבעיה אצלי. את הבעיה אצלך ניתן לוודא רק לאחר חיבור אקזמינר. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
יש לי סורק תקלות.
אבל עם תוכנת הסלולר, אפשר לראות תקלות מנוע. אני אחבר אותו למחשב הנייד ואבדוק שוב. תודה!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
בינתיים העלתי תמונות...
מסתבר שלא בדקתי את הפיוז הנכון וכרגע אין לי מושג איזה פיוז לבדוק. בנוסף יש שם דיי הרבה ממסרים שחוברו לקודנית כך שאינני יודע איזה חוט שייך לאן... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
גם לי יש את הבעיה הזאת בפנדה כבר כמה חודשים.
בהתחלה זה התחיל ככה כמו אצלך, נדלק לפעמים.. עכשיו זה דולק תמיד, נכבה לפעמים לכמה שניות. אבל ההגה עובד כמו חדש.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איזה כייף, אולי אתפוס שני ציפורים במכה אחת.
![]() הבעיה של שניכם היא מגעים רופפים, chenrp, בדוק אצלך גם את פיוזים F4 ו- F5 60A. (לא רק אם הוא שרוף), liorwohl, בדוק אצלך את פיוז F5 60A. (לא רק אם הוא שרוף). נקו/גרדו את הפינים של הפיוזים או החליפו אותם. כמו כן לנקות/לגרד ולחזק מינוס למנוע ומינוס לגוף. בנוסך אותה פעולה לבצע בקונקטורים, לפי הסרטוטים המצורפים. דוד.
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
דויד חיכיתי לתשובה שלך!
אשמח לקבל כמה הבהרות לגבי ההסברים. 1.לפי התמונה שהעליתי (של הפיוזים) לא מצאתי את פיוז F4. יש כמה F4 שם... בנוסף כנל ל F5. אשמח אם תוכל לציין אותם על התמונה שהעלתי. 2.מה הכוונה לנקות ולחזק מינוס למנוע ולגוף? המינוס של המצבר? היכן לגוף? אשמח לקבל תמונה של האיזור המדובר בבקשה. 3.לגבי הקונקטורים, ניסיתי ולא הצלחתי להגיע אליהם. יש צורך לפרק את הפנל שנמצא מתחת להגה ושם יש שני ברגי אלן (תקן אותי אם אני טועה לגבי משהו בסעיף זה). האם יש צורך בגירוז קונקטורים? מדוע לא לנקות בעזרת אלכהול? שמעתי עוד על גירוז מגעי מצבר אך לא ממש הבנתי מדוע... הרי זהו חיבור עגול בעל שטח מגע גדול. ד.א. כשהחלפתי מצבר לפני כמה חודשים, לא שמתי גריז בחיבורים. תודה מראש!
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איזון גלגלים מחלה עולמית או רק אצלי ???? | Amit | פונטו - טכני | 8 | 06-02-11 08:49 |
| נדלקה אצלי מנורת מנוע (פונטו אקטיב 04) | PUNTO 2005 | פונטו - טכני | 8 | 06-07-10 18:15 |
| הטנק דלק קטן או שזה רק אצלי? | BentzZz | פונטו - טכני | 15 | 14-08-09 20:39 |
| נורית ההגה | idan-manzor | פונטו - טכני | 7 | 01-12-08 23:40 |
| מה קוטר ההגה של פונטוhgt | פיאט כללי | 0 | 09-05-07 16:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד