![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
הצהובה שנת 1996 אם אני לא טועה. הייתה שייכת כמה שנים טובות לבחור מהפורום שיצא לי לראות אותו כבר במפגשים. היא הייתה שמורה ומקורית.
נמכרה לבחור מראשל"צ שלפי התמונות הספיק להחליף לה ג'אטנים אבל המנוע גמור (הוא גם רשם את זה בהודעת המכירה). חיצונית היא שמורה מאוד |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
למי בעל הרכב הודיע שהמנוע גמור ?.
בעל הרכב אמר שלא לקח למוסך ואינו יודע מה הבעיה. אבל מכונאי אמר לו שהבעיה באחד החיישנים. כנראה שלא הבין שיש לו עסק עם אנשי מקצוע. רק לאחר שהבן שלי צילצל אלי משם ואמר שיש מאריך בפלג והמנוע מנפח שמן (עם קומפרסיה) , ובעל הרכב טען שהוא הרחיק את הפלג ע"י מאריך, משום שרצה להגדיל את הקומפרסיה (מכנית ההיפך הוא הנכון). הבנתי שיש בלופים. חוץ מיזה אני לא אוהב שקונים אוטו בלילה, ולמחרת להעביר בעלות. מה בוער ?. ואם הרכב מעוקל ?. ומחר הבחור יגיד ששילם את הכסף לחובות שלו, מה תעשה יאיר ?. תאמין לי שכבר הד"מ. לדעתי גם המחיר לא שווה את הרכב. ברוך שפיטרנו מעונשו של זה. ![]() דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בעל הרכב כתב במודעה ביד 2 שהמנוע עייף
שיקול קניה בלילה לא שייך עושים את זה בבוקר וגם בדיקה ועיקולים רכבים כאלה עם יד 10 נמכרים עד 17-19 אלף ש"ח לדעתי קניה הרכב בתנאי שהוא נקי כמו שהיו התמונות השאר עדיף שאתה והבן תתקנו כך תדעו מה יש לכם הגנטים לבד שווים 1000 ש"ח אני ממליץ לבן שלך ואם לא אם אתה משפץ אני קונה ****** |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
צילמתי אותה שנה שעברה:
![]() ![]() הייתה שייכת זמן רב לאחד מהפורום שקראו לו "כושי" הייתה יד 4 אם אני לא טועהאני זוכר שהיא היתה במצב מעולה ונמכרה בסביבות ה 20 אלף. אני רק משער שהרכב לא עבר חיים קלים ע"י הבעלים החדש אבל זאת רק השערה.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
הרכב אצלו 4 חודשים והוא יד רביעית. צילום מלפני שנה לא מועיל משום שיש מעיכה בכנף האחורית, עם צורה של גלגל משאית.
יאיר בוא נדייק. בעל הרכב לא כתב שהמנוע עייף או גמור, אלא "יש בעיה במנוע." וכאשר נשאל מה הבעיה אמר שמכונאי אמר לו שהבעיה באחד החיישנים. אז מי שלא חופר לא מוצא זהב. ![]() דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
[quote=yair068;99699]
הגנטים לבד שווים 1000 ש"ח אני ממליץ לבן שלך ואם לא אם אתה משפץ אני קונה [[/COLOR אתמול הייתי מעט לחוץ בגלל הקנייה בלילה. רק עכשיו שמתי לב שאתה מעוניין ברכב. הג'נטים המקוריים עם הצמיגים החדשים שווים יותר מאלף ש"ח. אני סבור שאוכל להוריד לו מהסכום שסגרו. בלי התוספת של הג'נטים המקוריים הם סגרו 10K ש"ח. אם באמת אתה מעוניין אעזור לך בשיפוץ חינם. אבל לדעתי לא ניתן יהיה לגמור את העניין עם רינגים. ברכב כזה עם טורבו הצילינדרים שחוקים ורינגים לא יועילו. אז נשאר אוברהול כללי או החלפת מנוע. להערכתי מחיר החלקים והחריטות לאוברהול יהיה 1600-2000 ש"ח. בכל אופן לא יעבור את ה-2000. דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
אני רוצה לדעת מאיפה אתה יודע ?
בדקתה לבד ? עשיתה לחיצה בין שני הרכבים ? נתונים על הנייר זה אחד בפועל זה משהו אחר. מבדיקה, אני יכול להגיד לך שאין שום שלום ולא נעליים. הHGT טיפה יותר מהירה מה GT, אבל כמו שאמרו פה יש לה המון שיפורים וב-HGT אין .הכי חשוב יש לה טורבו וזה מאוד נחמד
|
|
|
#18 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
פ*** מיכאל צא מהסרט
gt מתוחזקת לוקחת HGT.
|
|
|
#19 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
כן, כן. שמענו הרבה סיפורים...
|
|
|
#20 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
כמו סיפורים שכריות בולם לא הולכות... אבל זה סיפור אחר..תמבין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס 2002 | BRIGHI | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-11 21:52 |
| ייעוץ בקניית פונטו | mr_sher82 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 20-08-09 19:06 |
| ייעוץ: רנו מגאן II מודל 2006 | Tzvika 16V | רכב כללי | 2 | 13-04-09 16:44 |
| ייעוץ בקניית פונטו ספייס 80 כ"ס משנת 2003 | ifatar | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-03-09 00:37 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד