מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

כמה זויות להנצחת תוצאות הפוליש ווקס

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

גלריה צבע לפונטו

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 07-02-07, 07:32   #11
Guest

נתחיל מזה שלא משנה מה תעשי, לליליאן ברחובות אל תגשי. אחד ממוקדי הליצנות הכי גדולים שיצא לי להתקל בהם. היה לי ניסיון מר איתם עם הELX הקודמת שלי. הם פשוט עושים צחוק מהעבודה.

שנית כל, רעש בהנעה לא קשור לבלמים, שכן הרכב אינו בולם בזמן ההנעה. מהיכן מגיע הרעש? ואיך הוא נשמע פחות או יותר? אולי זה סטרטר? אולי סתם משהו בדשבורד שרועד?

ישן 07-02-07, 08:46   #12
Guest

ל- K לגבי האורות -

בהנחה שכל! הנורות דולקות! אז כנראה שמו לך באורות מאחורה נורה לא מתאימה.

אם אני לא טועה באור האדום מאחורה הרגיל, צריך נורה של 10W וכנראה שמו נורה של 5W. אני אבדוק את המספרים האלה בערב.

תדליקי אורות בערב, תלכי מסביב לרכב ותבדקי שכל!!! האורות עובדים מקדימה ומאחורה כולל הנורות הקטנות בפנסים מקדימה. ואז תסתכלי מאחורי הרכב ותראי אם
האור האדום בחלק העליון של הפנס זהה בשני הצדדים ומאיר באותה עוצמה. אם לא, מצאת את הבעיה. בכל מקרה אם כל האורות עובדים צריך לבדוק את הנורות של הפנסים מאחורה שהן מתאימות!!! למה שבאמת צריך להיות כי אם לא אז דולקת הנורית הכתומה בלוח שעונים.

ושוב - זה שנדפק טרמוסטט לאחר הוצאת כל "הג'יפה" ממערכת הקירור זה ממש לא נורא ואין מה להתרגש מזה. עדיף שידפק הטרמוסטט מאשר ג'יפה במע' הקירור.

ולגבי הרעש שהמנוע קר - תשאירי את האוטו במוסך ללילה ושיתניעו בבוקר יחד איתך כדי שתגידי להם לאיזה רעש את מתכוונת.

ישן 07-02-07, 11:59   #13
Guest

ל-K
אני מצטער לשמוע שהתאכזבת ממוסך שמשון, במקרה אני צריך לקפוץ לשם היום - אז אני אדבר עם חיים. אני ממליץ עליהם כי אני מרוצה מהם.

אני לא מכיר מוסכים אחרים שהייתי מרוצה מהם, אז אני לא אמליץ לך על אחד, וכן - את צודקת לחלוטין. את צריכה להיות מרוצה מהמוסך. שיטפל באוטו ככה שיהיו בו מינימום אפשרי של תקלות במהלך הנסיעה.
אני יכול לנחם אותך שברנו מגאן (שנת 2006) שיש לי בבית כבר החליפו גיר, מחשב בלוח שעונים, צלחות בלימה, ועוד כל מיני חלקים בגלל תקלות שקרו לי באמצע נסיעה.

אם תגיעי ביום שישי למפגש נוכל לשמוע ולראות בדיוק למה את מתכוונת. יש לנו בפורום כמה אנשים שמבינים מאוד בתחומם (ואני לא חושב שאני צריך להזכיר שמות).

ישן 07-02-07, 13:35   #14
Guest

רציתי להוסיף הערה שאני לא רוצה להישמע שובניסט..... תיארתי לעצמי שזה מה שתחשבי אז בכל מקרה לא רציתי להישמע ככה ואני רחוק מלהיות כזה בקשר לפנסים תפעילי רק אורות חנייה וסתכלי על הפנסים הקדמיים בשני הצדדים צריך להיות לך אור חלש חלש (כמו של נר ) אם בצד אחד לא דלוק או בשניהם לא דלוק מכאן נורת האזהרה (אגב רוב האנשים לא יודעים שיש בכלל אורות חנייה בפונטו)

סט נורות יעלה לך גג 12 שקל וגם זה במקום הכי יקר שאני מכיר (אוטו דיפו) בתור התחלה למדי את האוטו נסי להחליף לבד תרצי הסברים אני ישמח להסביר לך ואני בטוח שחצי פורום גם כן יסכים לעזור

בקשר לרעש הגרירה וזה ניחוש בלבד אולי תושבות האגזוז נקרעו וזה הרעש שאת שומעת של גרירה על הרצפה אני ראיתי פעם גראנד לאונה גוררת דוד על הרצפה והרעש היה נוראי

חוקי פרסום הודעות