![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
נשמע כמו תירוץ זול.
וותר. Caveman צודק. תמשיך לחפש. מי שמחפש בסוף מוצא. אני את ה HGT שלי חפשתי 4 חודש בסוף מצאתי יד שלישית 87.000 ק''ם 2002 )) |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
צטט:
החליפה מנוע בגלל שסחבה ציוד כבד?!! מה היא הייתה מעמיסה בפונטו לעזאזל? מה הייתה שמה "באגר" מעל הגגון ונסעת בעליות וכו'?! ![]() זה אחלה תירוץ תתרחק. המלצה טובה לא למהר לקנות אוטו והכי חשוב לא להתייאש מלחפש אוטו בהצלחה נערך לאחרונה על ידי rita : 30-07-11 ב 09:07. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ריטה אני לא מציע "להתרחק" רק בגלל הסיבה הנ"ל.
יש מצב שהחליפו לה מנוע סתם בגלל איזו שהיא תקלה. כבר היו ד"מ. נראה שזה הסיפור שסיפר לה מבצע ההחלפה, משום שהיא ספירה שהובילה משהו כבד. אולי הובילה משהו שלדעתה הוא ציוד כבד, ובדיוק אז הרכב התחמם ללא קשר. לא סביר שיהיה סדק במנוע ב- 60K ק"מ. החיים אינם שחור לבן, יש גם אפור באמצע. דוד.
|
|
|
|
#14 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
צטט:
שלום דוד, בחלק ממה שאמרת זה נכון,אבל לפעמים יש מצבים שמישהו עושה לך "פנים תמימות וסיפורים טובים מדי" על מנת לסבך מישהו במשהו שהוא לא מעוניין. אז מכל תחילה לספר את האמת ולא להביא את זה בהפוכה. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צודקת. זה כמו שמישהו מפרסם רכב יד רביעית וכותב "נהג יחיד".
דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה רכיבים משופרים (צ'יפ) לרוב סוגי הפיאטים . | Amit | שיפורים וקוסמטיקה | 11 | 17-01-15 11:48 |
| התלבטות לגבי רכב שני מסוג פיאט | אייל2011 | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 28-03-11 18:20 |
| מדחסים משופצים לכול סוגי הפיאט | עופר קצב מזגנים לרכב | פורום המועדון | 6 | 22-11-09 08:00 |
| התלבטות ברכישת פיאט פונטו 95', 1.6 - הכדאי ? | edan | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 12-05-08 17:05 |
| פיאט פונטו ספייס - שנת 2001 ומעלה - סוגי גימור | יאיר | פיאט כללי | 3 | 31-03-08 10:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד