![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
עזרה בקניית רכב
שבת שלום...
אני יודע שזה לא הפורום המתאים לשאול כמה שאלות לגבי רכב מסוג רובר 216... אני רוצה לקבל מאנשים פה חוות דעת על רובר בכללי ועל הדגם הזה ספציפית... בגלל שיש פה אנשים עם ידע ואנשים שמתעסקים עם רכבים אז אני חושב שפה אני יקבל את התשובות! תודה, דור
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
ל חבר שלי היה רובר 214 3 דלתות 103 כ"ס , היא נימכרה לפני כמה ימים
בסה"כ רכב זריז קומפקטי לא יותר מיזה. בעיר צריכת דלק 1 ל 10 בנסיעה רגוע, מחוץ לעיר 1 ל 12 13. חלקים יקרים במיוחד (כנירא ביגלל שרובר פשתה רגל). לא זוכר כרגע, נירא לי ב פתח תיקווה יש מקום שמיתעסק בחלקים של רובר... ב 8 חודש שהרכב היה אצלו, היו לא מעט תקלות בחשמל,ראש מנוע,מערכת קירור... דעה אישית שלי: או שהמכוניות האילו באמת לא מוצלחות, או שפשוט אף אחד לא יודע לטפל בהן בארץ.
"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד. "הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פיאט וישראל". נערך לאחרונה על ידי danixs7 : 13-05-11 ב 19:45. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
צטט:
תודה רבה! אני יורד מהעניין הזה, שמעתי חוות דעת גרועות עליו וגם פה, יש פה אולי אנשים שמכירים את ה פיג'ו 206 ידנית 1999-2001 ? זה גם עומד על הפרק!
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בקניית פונטו ספייס | mor4110 | יעוץ ברכישת רכב | 11 | 29-09-10 13:13 |
| צריך עזרה בייעוץ בקשר לקניית רכב | mao0or | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 04-03-10 22:39 |
| [עזרה] בקשר לקניית פיאט אונו | corrolatoy | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 06-10-09 14:59 |
| עזרה קטנה בקניית פונטו | bitamar | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 12-01-09 20:03 |
| עזרה בקניית רכב.. | matanel7 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-12-08 18:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד