![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
***חח
לפי הקילומטרז' , ולפי התוצאות בדיקה , מעבר לכסתח"ים המצב שלה לא משו . . . כל מה הסימטומים מראים על כמה דברים . וריאטור , שזה כבר לעשות טיימינג , ואם כבר טיימינג אז גם מותחנים , אם כבר מותחנים וטיימינג אז גם משאבת מים . יש עוד משו לגבי הטורים , אני מאמר על ניקוי בית מצהרת . אם אמרו משו גם לגבי הדלק או הזרקה , אם זה לא בית מצהרת זה יכול להיות עוד הרבה דברים . |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
נאור זאת הHgt של שי והיא שמורה, סיבובי מנוע= ניקוי בית מצערת, רעש מערכת שסתומים= וריאטור
עד כמה שאני זוכר הוא החליף קלאצ', קורוזיה במצנן גם לי יש, בגלל הנוזלים של המצבר. כסתחים רגילים ולא מיוחדים, סע למוסך שמתמחה ברכב מסוג זה שייתן לך חוות דעת על הרכב, למשל לתלתן ששם הרכב טופל.
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
וואלה אני לא מכיר אותה , אני יודע מי הבחור , אבל לא ראיתי את האוטו שלו נוסע וכאלה . אני יודע רק שהוא עשה צבע כללי או משו כזה . סיבובי מנוע זה לא רק בית מצהרת , יכול להיות גם קוואילים ועוד כמה דברים שאני לא רוצה להגיד סתם בלי לבדוק , אבל אני לא בעד ללכת על עיוור . אין כמו ללכת למוסך שמכיר את ה-HGT , תלתן אחלה אופציה . |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בפענוח תוצאות בדיקת רכב. | lenlen84 | יעוץ ברכישת רכב | 22 | 16-01-09 14:06 |
| המלצה לבולמים קדמיים עבור hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 41 | 15-11-08 13:43 |
| עזרה בפיענוח תוצאות בדיקה לפני קנייה | got-fiat | פונטו - טכני | 21 | 25-08-08 21:14 |
| מצבר עבור פונטו 96 | haimch | פונטו - טכני | 8 | 10-06-08 13:16 |
| שפוץ קרבורטור עבור אונו | מלבין | אונו - טכני | 42 | 11-02-08 22:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד