![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
מנהל
|
נצפתה היום Fiat cinquecento
היום נצפתה ברחוב הירקון בתל אביב Fiat cinquecento עם לוחית רישוי דיפלומטית (מחר אברר של איזה שגרירות) .
מסתבר שהשגרירויות השונות כאן בארץ ממשיכות להביא רכבים מיוחדים ושונים. כמו למשל אלפא רומיאו 159 סטיישן עם לוחית רישוי דיפלומטית (נדמה לי שייכת לשגרירות איטליה), פיאט אונו 2010 של שגרירות מצריים , דגם שכמובן לא הגיע מעולם לישראל(היא חונה בדרך כלל ברחוב בזל בתל אביב ממול בנין השגרירות, בנוסף ללנציה קפה שיש להם גם). וכמובן יש בתל אביב חשמלאי שנוהג בלנציה זיגאטו ייבוא אישי היחידה בארץ. יש בתל אביב גם פיאט מריאה עם לוחית רישוי דיפלומטית (שייכת לשגרירות מדינה דרום אפריקאית) שמורה מאד ונראית דגם מאובזר יותר ממה שמכרו כאן בארץ.
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
לנצ'יה זגאטו
ברמת השרון נמצא לנצ'יה בטא זאגאטו ספיידר אדומה, אספנות, במצב מצוין.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
רפי טעות שלי.
לגבי החשמלאי מתל אביב. הוא נוסע בלנציה z (זה שם הדגם) ,בצבע סגול היחידה בישראל (ולא זיגאטו כמו שרשמתי קודם בטעות).
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
Lancia Zeta
מיניוואן, אח תאום לפג'ו 806 - ויוצר בצרפת (במפעל המשותף לפז'ו ופיאט). אני מהמר שהצ'ינקווצ'נטו שייכת לשגרירות פולין. בעבר הסתובבה ברעננה פיאט 126 עם מספר דיפלומטי. כמו כן, לפני כמה שנים, ראיתי צ'ינווצ'נטו עם מספר י ש ר א ל י. נערך לאחרונה על ידי yuvk : 16-12-10 ב 01:13. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט צ'ינקווצ'נטו
בזמנו סמל"ת הביאה ארצה 2 מכוניות צ'ינקווצ'נטו לתקינה ורישוי ובדיקת שיווקן אבל החליטה לבסוף לא לשווקן ושתי מכוניות אלו היו בשימושה עד שנמכרו הלאה.
כמובן ששתי מכוניות אלו הנן עם מספרי רישוי ישראליים ואיני יודע מי מהן עדיין קיימת ופעילה. כך היא נראית: http://www.retrovicio.com/ficheros/proyecto/2230/03.jpg בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
אני מניח בזהירות שמדובר בבטא ספיידר שחונה בשכונת מגוריך. דווקא אחד מהפחות מוצלחים שבעיצובים של זאגאטו, לטעמי כמובן ( מהויקיפדיה אני לומד שהיא עוצבה על ידי פינינפאריה ונבתה על ידי זאגאטו ). ודאי כך כשאני נזכר בפולוויה ספורט זאגאטו המרהיבה, או אפילו סתם בפולוויה ספורט, שבתחילת שנות השמונים של המאה הקודמת הזדמן לי לנהוג קצרות באחת כזו, לבנה, ברחובות תל אביב ונדמה לי שאני זוכר עוד אחת כסופה. איזה אוטו מרהיב !! מענין מה עלה בגורלן.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל
|
כמו שהבטחתי , לאחר בדיקה מסתבר שהצ'ינקווצ'נטו שייכת לשגרירות יוון.
אגב קל לבדוק מאחר ובישראל לכל שגרירות יש קידומת משלה למספר רישוי. למשל לצורך דוגמא מספר דיפלומטי שמתחיל ב 22 הוא של שגרירות אנגליה .
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נצפתה היום בת"א אונו 2010 | צביקוש23 | פיאט כללי | 8 | 02-08-10 21:13 |
| נצפתה היום פיאט hgt ירוקה | danielkochin | פורום המועדון | 2 | 09-07-10 21:01 |
| נצפתה היום אאודי R5 עם הגה בצד ימין | צביקוש23 | רכב כללי | 2 | 09-06-10 20:10 |
| היום נצפתה אבארט' מיוחדת באזור פתח תקווה!!! | BentzZz | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 19 | 26-12-09 11:23 |
| נצפתה היום לנציה אינטגרלה אדומה | צביקוש23 | פיאט אספנות | 3 | 06-05-09 22:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד