![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
כיסוי גיר חדש לפיאט אונו
![]() שלום לכולם! אז ככה היתחדשתי ב EBAY בכיסוי גיר. הוא ממש מזכיר את המקורי שהיה לי רק שיש לו תפירות לבנות מאוד יפות, ויש עוד צבעים אדום צהוב ... הכיסוי הגיעה בלי המיסגרת. העם מישו יודע היכן אפשר יהיה ליקנות את המיסגרת?,עברתי את כל הפירוקיות באשדוד ולא מצאתי =[ |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
מה קרה למסגרת שלך? היא שבורה?
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
כן היא היתפרקה
נערך לאחרונה על ידי danixs7 : 19-11-10 ב 19:53. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
לא רוצה לנחס לך את הקנייה.. אבל
לפני מספר ימים התפרקה לי אותה אחת, המסגרת תקינה לחלוטין, הם פשוט השתחררו אחת מן השניה (יש שם דבק) עברתי בכמה פרוקיות לראות אם אפשר לקנות את שניהם ביחד, בבערך 7 מתוך 8 מכוניות הבד היה מופרד מהמסגרת מה שעשיתי נכון לעכשיו זה בעזרת ברזל חם חוררתי ב10 נקודות (2 בכל צלע קטנה ו3 בכל צלע גדולה) ואותו דבר בבד, וחיברתי אותם זמנית עם סיכות - לא היה לי משהו זמין יותר להתעסק איתו.. מציע לך לעשות את אותו הדבר - אל תבנה על הדבק |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
תודה על העזרה!!!, לא הייתי רוצה לחורר את כיסוי החדש .רוב הסיכויים שאני יעשה את זה בכיסוי הישן... עד שאני ימצא איזה תחליף
ו יצטרך להדביק את המיסגרת כי היא היתפרקה ל 4 חלקים =[
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
תתחדש
איך נקרא הפריט בEBAY?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
כיסוי ידית הילוכים
לא עדכנת איך הרכבת אותו. אם זה כדאי אני אזמין
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
סליחה! על התגובה המאוחרת, עדיין לא מורכב. מפני ש אני קודם כל צריך למצאו מיסגרת חדשה של הגיר,
וכנירא אני אדביק אותה למיסגרת או שימצא דרך יותר עדיפה. יעדכן בהמשך... איך ש אני ישיג את המיסגרת,אני יעלה את התהליך ותמונות איך יצא. =]
"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד. "הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פיאט וישראל". נערך לאחרונה על ידי danixs7 : 27-12-10 ב 20:50. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
הבחור שממנו הזמנת בחו"ל אחלה גבר . ניתן להזמין כיסויים בכל צבע עם כל וריאציה של תפרים . אני הזמנתי כיוי לגיר וכיסוי לידית הילוכים בצבע כסף עם תפרים כחולים .
עבודה מעולה אני מאוד מרוצה . בהצלחה עם הכיסוי החדש . עמית
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כיסוי רכב לפיאט 500 | shaig | שיפורים וקוסמטיקה | 8 | 13-04-09 18:32 |
| מידת כיסוי חיצוני עבור פיאט אונו- האם מישהו יודע? | stio | אונו - טכני | 8 | 05-09-08 15:31 |
| אונו 1300 כיצד מוציאים את כיסוי והידית של מוט ההילוכים ? | פורום הגראז' | 9 | 20-01-07 22:53 | |
| כיסוי תחתון לאיזור של הווישרים לפיאט אונו. | מכירה | 0 | 10-05-06 13:34 | |
| DashMat - כיסוי דשבורד לפיאט פונטו MK 2 | פיאט כללי | 0 | 31-03-06 20:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד