![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט מולטיפלה דיזל ופיאט בראבו ידנית
|
שלום גיא, לדעתי חבל לוותר על רכב שמור, מטופל אצל שמשון ובעל קילומטראז' נמוך בן שבע שנים רק בגלל התחלת קילופי צבע. כפי שהזכירו פה, מדובר במחלה ידועה וקשה לי להאמין שתמצא בקלות רכב שהמכאניקה שלו ברמה גבוהה כזו וחיצונית הוא מושלם משנתון כזה. הכי חשוב ברכב ישן זה עד כמה הוא שמור ומטופל מכאנית.
יכול להיות שתשקיע בצביעה ותוך חודש תמצא דפיקת חניה וסתם תתבאס על ההשקעה בצבע. בקיצור, כנס לפרופורציות בנוגע לצבע. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק 16V
|
אוקיי, אני צריך לדבר עם הסוחר כדי לסגור איתו מחירון שממנו נתחיל את המו"מ. הוא הציע לצבוע בעצמו, האם כדאי ללכת על זה גם אם העבודה לא תהיה 5 שכבות + 5 שכבות לקה כמו שהציעו לי פה באופן פרטי?
רציתי גם לשאול האם זה מקובל לבוא ולדרוש הפחתה במחיר בגלל טיפול שצריך לעשות לרכב וטסט עוד חודשיים, וכמה הפחתה אני אמור לבקש (חישבתי גס 2000 ש"ח). הבעיה היא שהוא מציע לעשות זאת בעצמו (הטיפול) ואני מעדיף מן הסתם לקזז מהמחיר את מחיר הטיפול וללכת לשמשון כשהרכב על שמי. השאלה כמה זה מקובל ורציני לדרוש הפחתה כזו. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו 1.8 16v של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
|
אני באופן אישי לא הייתי עושה כל עיסקה עם סוחר היות שמטרתו של הסוחר היא להרויח כמה שיותר. לפי דעתי הפונטו נקנתה על ידו במחיר נמוך מאד והוא מנסה לעשות רוח עליו. ודרך אגב ראיתי היום במקום עבודתי בית חולים "ברזילי" באשקלון פונטו לבנה מודל 2004 למכירה - על המודעה רשום יד שנייה הרכב עבר 145000 ק"מ ויש לו טסט עד 7-2011 052-2448962 . אין לי כל קשר לרכב או לבעליו.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק 16V
|
אני מודע לרצון של הסוחר להרוויח, אבל הוא לא נפל על פראייר. אני מוכן לקנות את הרכב (לאחר בדיקה שתראה שהוא שמור לשנתון) אבל לא בכל מחיר. יתגמש יתגמש, לא, נפרד כידידים.
הרכב שהצעת נשמע אחלה למעט... ק"מ גבוה בעיני. תודה בכל אופן! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה לגבי משאבת דלק פונוטו ספייס 2004 | tombraider | פונטו - טכני | 4 | 23-04-10 18:00 |
| מידע לגבי הגה חשמלי בפונטו דינאמיק 2006 | amirnili | פונטו - טכני | 1 | 26-01-10 00:11 |
| אונו שראיתי היום | i12z | גלריה | 7 | 05-05-09 05:47 |
| קניית פונטו ספייס דינאמיק 2004 | Sunflower | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 02-04-09 19:14 |
| פונטו ספייס דינאמיק 2005 - שאלה לגבי גיר רציף | פורום הגראז' | 10 | 11-03-07 00:53 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד