![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
אויי כמה חבל שהם לא מייבאים את המולטיג'ט בכל נפח שהוא.
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
בתמונות האלו רואים שאין לרכב בקרת אקלים. האם לגרסה זו את את התוספת הנ"ל?
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
עד כמה שאני יודע, באירופה זה עובד ככה.
אתה יכול לקבל כל תוספת שאתה רוצה. אבל יש גם את החבילות ורמות האיבזור שמוכרות לנו. שכמובן נותנות כמה תוספות במחיר מוזל יותר כחבילה. אבל עד כמה שאני יודע, אין מניעה לקנות את הגרסה הפשוטה ביותר, אבל עם בקרת האקלים נניח. מנגד זה, ישנן תוספות שבעת הרכישה מהסוכנות ניתן לקבל רק בדגמים מסויימים. כלומר, אתה תוכל לקבל מושבים של מולטיג'ט רמת גימור ספורט רק בדגם הזה. או חישוקים גדולים... כנראה שהבחור עשה את השיקולים שלו ולא רצת להזמין את הבקרת אקלים. אני מבין אותו, אני לא רואה בהן צורך, ובטח שלא במפוצלות כמו כאן. |
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
אני לא מבין למה היבואן לא מביא את כל גרסאות הגרנדה פונטו.
לטענתם בגלל המחיר הגבוה ללקוח. אני אומר: תנו ללקוחות להחליט אם הם משלמים יותר מידי. רוצים רדיו דיסק מקורי? תוסיפו X שקלים. רוצים פנסי ערפל קדמיים? תוסיפו X שקלים וכך הלאה. הם באים וקובעים שהרכב ישוווק (אם תרצה תקנה, אם לא בעיה שלך) ללא בקרת אקלים, ללא רדיו דיסק מקורי עם שליטה מההגה, ללא פנסי ערפל ועוד כמה גימיקים שונים. גם אם הלקוח יבוא וירצה להוסיף עבור התוספות האלו הם לא יסכימו. שימו לב שהרדיו המקורי ממש מוסיף לקונסולה המרכזית מבחינת יופי ונוחות ובנוסף הוא מרחיק גנבים מהרכב ומונע הסחבות עם הפאנל של הר"ד הלא מקורי, וזה עוד שלפני דיברנו על הנוחות שבתפעול הרדיו מהלחצנים על ההגה.. פשוט חבל. |
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
גיא זה לא זה.
היבואן גם צריך לדאוג להכשרת המוסכים לטפל ברכבים הללו. בקרת אקלים לדוגמא צרוכת טיפול שונה מהמערכת הרגילה. כנ"ל ובעיקר לגבי המנועים. הם יודעים שאת הדגמים הבחירים (שכרגע הם דיזל) יקנו אנשים מועטים, אם בכלל, ולכן לא שווה להם להשקיע את הכסף בהכשרה של המוסכים. |
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Re: הם לא באמת רוצים למכור
[quote="איתן"]חבל על תקציב הפירסום....
5.7 אחוז ריבית ממש לא עושים טובה גדולה. פירסום של סתם למשוך את העין , חסר בו פרטים ותנאים רבים...מניסיון כשמפרסמים לך מוצר בצורה כ"כ מוזרה זה אומר לי להיזהר!!! המלצה לסמל"ת רוצים למכור תנו מחיר אטרקטיבי , מי שצריך הלוואה יודע איך להשיג אותה. דווקא תוכנית לא רעה בכלל. התוכנית הינה למעשה הלוואת בלון אשר אמורה לאפשר לאלה שאין ברשותם סכום כסף גדול, לרכוש רכב חדש ולשלם עליו תשלום חודשי לא גבוה. יתרת הקרן משולמת לאחר שלוש שנים ומכוסה ע"י מכירת הרכב, ובהפרש שנשאר ביד ניתן להתחיל עסקה חדשה. תוכניות מעין זו מקובלות בארה"ב ובמדינות אירופה ונחשבות לכלי שיווקי ומכירתי חשוב בכל אולם תצוגה. |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
רפי היקר - לא אכפת לי שאתה איש סמל"ת . ואם ההלוואה טובה או לא ניתן לכל אחד להחליט, אני חושב שכדאי שמסמל"ת יתיחסו קצת גם לפורום זה , שרבים מחברי הם נאמני פיאט .
וכך גם אני , מעבר לנושא ההלוואה לרכישת גרנדה פונטו , אני חושב שפשוט חבל שאין דגמים חזקים יותר, אין מבחר מנועים וגירסאות לקהל ולטעמים רבים יותר, אני אישית מתחייב לרכוש גרנדה פונטו 1.4 עם 100 כ"ס וגיר ידני. אני מקווה שמישהוא שם למעלה [בסמל"ת] ישמע את תפילתי ולא בכדאי שנמשיך לראות את פיאט בארצנו הקטנטונת. |
|
|
|
#18 | |
|
Guest
|
צטט:
ראשית איני איש סמל"ת ולא קשור אליה בכלל. התייחסתי לנושא לגופו בלבד. כמי שאוהב מכוניות בכלל ואיטלקיות בפרט, אשמח לראות כמה שיותר מהמכונית היפה הזו על כבישי ארצנו. אם צעירים שמנועים לרכוש רכב בגלל מחסור במזומנים יוכלו להשתמש בתוכנית הנ"ל לרכוש רכב חדש -סבבה. לפני כחודש החלפנו לאשתי את הרכב- התלבטנו בין הפונטו לקליאו החדשה (לצערי אשתי לא אהבה את הגיר הרובוטי בפונטו-כך שנאלצנו לוותר על הרגש והמשיכה למכונית היפה הזו ) ובחרנו במימון לרכב בשיטה זהה דרך חברה חיצונית. זו הסיבה בלבד לתגובתי הקודמת. |
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
אם כך יצאת גדול .
תיתחדשו ותהנו מהרכב החדש. חבל שלא בחרתם פיאט |
|
פיאט