![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
חלון נהג לא נפתח מתי שהאוטו חם
יש לי בזמן האחרון בעיה שמתי שהאוטו עומד בחוץ בשמש אז החלון של הנהג לא נפתח ורק של הנוסע עובד.. (גם מהכפתור בצד של הנהג) בדרך כלל אחרי כמה דקות נסיעה זה מסתדר, אבל כבר קרה פעם אחת שזה לא הסתדר, ופתחנו את הדיפון ואז זה הסתדר באורך פלא אחרי קצת התעסקות בדלת, אבל הבעיה חוזרת כל הזמן.
זה בעיה ידועה או שנדפקתי, לבדוק מה בדיוק אחראי לכזאת תקלה שלא קוראת כל הזמן זה סיפור. תודה
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 29-06-10 ב 19:51. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
זאת בעיה ידועה, יש לנו 2 פונטו(אים) בדיוק כמו שלך ואצל אח שלי הבעיה קיימת כבר מאז שהאוטו אצלנו (והוא מעל שלוש שנים אצלנו). הפתרון אצלנו הוא פשוט ומספיק לתקופת זמן מסויימת וכל כמה חודשים אנחנו חוזרים על זה. אתה פותח את דלת הנהג יש לך בצד הפנימי ליד הצירים של הדלת שרוול פלסטיק, אתה מפרק אותו בסיבוב (מסובב כלפי חוץ. מרסס ספריי מגעים (קונטקט) על העיגול ומרכיב בחזרה (בסיבוב פנימה) וזה אמור לפתור את הבעיה. אם לא הבנת על מה אני מדבר תגיד לי ואני אצלם לך את זה. בטח תכף יבואו עוד חבר'ה שמכירים את הבעיה ואולי יש להם פתרון יותר טוב וקבוע. אצלנו זה עזר יכול להיות שזה יעזור גם אצלך.
אל תשכח לעדכן בנוגע לפתרון הבעיה!!! נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 29-06-10 ב 19:39. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
הבנתי על מה אתה מדבר
העברתי שמה חוטים לקומפוננט.. אבל לא נראה לי הגיוני שזה הבעייה, כי אם זה היה זה אז בטח לפתוח ולסגור את הדלת ולנסות לפתוח את החלון שהדלת פתוחה היה עובד. כרגע שזה לא עובד אז לא משנה מה עושים זה לא מסתדר עד שזה מחליט להסתדר מעצמו. ולמה זה רק בצד של הנהג?? אבל אם ב2 הפונטו שלכם זה ככה וזה בטוח הבעיה, אז אפשר אולי להכניס לפינים של החלון קצת סיבים של חוט חשמל או משהו כזה שלא יהיה חופש. מתי שיהיה זמן פנוי נבדוק דברים על האוטו.. אם יהיה פתרון אני יעדכן אני אשמח לעוד רעיונות
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
ממה שאני זוכר לא היה שם מקום להשחיל חוטים. אולי תחכה לרפי לין, הוא בטח מכיר את הבעיה וייתן את הפתרון.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
יש שמה בפלאג של הדלת את החלק האדום מוציאים אותו ואז רואים שיש הרבה "פינים" ריקים, אז קודחים 2 ריקים ביחד ואז אפשר להעביר חוט רמקולים עבה. (וקודחים באותו מקום בחלק האדום ובפלאג בצד השני כמובן) זה לא נוגע בחוטים או פינים אחרים ולא אמור להשפיע עליהם. אם כי יכול להיות שעצם ההתעסקות שמה החלישה משהו שלא היה במצב טוב וזה גרם לבעיה.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אין לי מושג אם זה יכול לגרום לזה, אצלנו לא נגענו בזה. ועדיין יש בעיה.
יש פה מומחה כמו רפי לין אני בטוח שיש לו ניסיון עם זה. כמה זמן אחרי שקדחת שם בשביל להעביר חיווט לרמקולים התחילה הבעיה עם החלון? אני חושב שבכל זאת אולי שווה לרסס ספריי מגעים (קונטקט) אבל צריך לבדוק שלא ייפגע בחוטים. תחכה לעוד תשובות... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
איזה 3 - 2.5 חודשים ככה
אבל אז לא היה חם כל כך וכמו שכתבתי רק שחם לפונטו היא מסרבת לפתוח את החלון
|
|
|
#8 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חלון חשמלי נהג
קל לבדוק זאת כשהבעייה קיימת, ע"י נורת בקורת רואים אם מגיע + ו - אל מתג החלון ואם כן אם יוצא בהתאמה + ו - אל מנוע החלון החשמלי.
יתכן בהחלט שהבעייה הנה במנוע החשמלי עצמו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
תנחשו מה...
הבעיה הסתדרה מעצמה, אחרי יום אחד לפני איזה שבועיים שלא נפתח החלון אפילו בערב, יום אחרי פתאום הכל הסתדר ועד עכשיו אין שום בעיה אפילו אחרי 8 שעות בשמש.
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
האמת שקרה לי משהו דומה לפני שבוע בדיוק.
חזרתי מנסיעה ארוכה. הגעתי הביתה ורציתי לפתוח חלון והכל מת. 2 החלונות לא עלו ולא ירדו. פתחתי את הקופסא של הפיוזים ושמעתי מתוכו "קליקים" ברגע שלחצתי על אחד המתגים של החלון. לא היה לי כוח להתעסק עם זה אז הלכתי הביתה ושחזרתי אחרי כמה שעות וניסיתי לפתוח את החלון הכל עבד כאילו לא קרה כלום. מוזר מאוד!, העיקר שעובד. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה עם תא הכפפות (נפתח) | maximmm | פונטו - טכני | 8 | 21-05-10 12:15 |
| פונטו גג נפתח (קבריולט) לפירוק | shais01 | פיאט כללי | 10 | 21-09-09 14:58 |