![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
למכירה אהובתי הראשונה HGT 2001
למכירה פיאט פונטו ספייס HGT 1.8 שנת 2001 בצבע ירוק כהה.
בין השמורות ביותר בארץ! מטופלת בפדנטיות כמו שעון כל 10K רק עם AGIP 10W60. הקונה יקבל עם הרכב קלסר טיפולים מסודר הכולל בתוכו את כל הטיפולים מרגע שהרכב יצא מהסוכנות ועד היום וקבלות על כל שינוי או חלק שנוסף. רכב מאוד אמין! וחסכוני (נסיעה משולבת 12\1). הרכב יד 4 עם 135K ומטופל אך ורק במוסך מורשה ללא שום תאונות, שלדה נקיה. מצבר עדיין באחריות. קצת מידע נוסף על הרכב: תוספות מקוריות (שאיתן מגיע הרכב): - בקרת החלקה. -גלגלי מגנזיום 15 אינץ'. -הגה ספורט מעור. -כיסאות ספורטיביים. -מראות חשמליות מחוממות. תוספות שאני הוספתי: - החלקת סמלים קדימה ואחורה. - בקליות אחוריות מושחרות. - אנג'ל אייז. - חלונות כהים. - ספוילר ייחודי (מקורי). - קיט כנפונים ייחודי יחיד בארץ (מקורי). - קיט יניקת אויר + פילטר פתוח של סימוטה. - רפידות קדמיות GREEN STUFF. - רפידות אחוריות BLACK STUFF. - איתותים מושחרים. - מערכת יוקרתית. ובטח יש עוד כמה דברים שאני לא זוכר, בכל מקרה הרכב מושקע מאוד ואין שום צורך לעשות יישור קו לאחר הקניה! קצת תמונות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** הדגם ינתן בתוספת תשלום סמלי ;] *** ניתן לפנות בה"פ או בפלאפון 0506768903 בן. נערך לאחרונה על ידי BentzZz : 01-07-10 ב 19:44. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
בהצלחה
![]() קפיצים...קפיצים...קפיצים
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
בשתי מילים:
חולה נפש!! לא למכור!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
|
מחיר: 34 אלף ש"ח , נא לא לדבר איתי על מחירון מי שמחפש מציאות או רכב במחירון מוזמן לקנות HGT אחרי תאונה או שלא טופל כייעות או ערום מתוספות.
שבת שלום לכולם |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
דעתי האישית האוטו שלך שווה הרבה יותר ... אני הייתי מעלה במחיר באמת.
הכי טוב אל תמכור |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
|
תודה, אמנם הרכב מושקע מאוד ובאמת שווה יותר אבל שתי סיבות יש לי למחיר הנ"ל,
1. אני צריך לקנות רכב מסחרי בהקדם 2. לא צריך להגזים עם המחיר, חשוב לי שהקונה יהיה מאושר מהמחיר כמו מהרכב |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל
|
קונה פיורינו חדשה?
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
אם רק היה לי כסף מחר היא הייתה שלי
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
אני רואה אתה ועידן מאוד מתואמים עם העניין של הרכב המסחרי
מה שכן עם כל הרצון שבעל הרכב העתידי יהיה מאושר המחיר צריך להיות גבוה יותר, האמת אני חושב שכולם צריכים לעלות את המחיר ובמיוחד רכבים שמורים כמו שלך זה רכב שלך והחלטה שלך. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
טוב שקט אתה כבר, אני גם ככה מחפש בנרות להשלים כמה אלפים למחיר שהוא רוצה, ואתה מעלה לי את המחיר.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום חברים, רכשתי את הספייס הראשונה שלי מבקש טיפים לתחזוקה נכונה | omribh | פונטו - טכני | 5 | 07-12-09 21:45 |
| שלום לכולם זוהי שאלתי הראשונה בפורם :) | אלירן דרור | פונטו - טכני | 4 | 30-04-08 21:29 |
| האונו הראשונה שלי | מועדון פיאט ישראל | 4 | 19-09-07 23:33 | |
| עבדכם הנאמן מנסה לתקל מסלול ג'ימיקאנה בפעם הראשונה | מועדון פיאט ישראל | 24 | 19-09-06 20:26 | |
| מה המצב חבר'ה ההודעה הראשונה שלי | פיאט כללי | 2 | 30-06-06 15:13 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד