![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
זה שירות לקוחת פיאט או סמל"ת?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
זאת אותה חברה
|
|
|
#23 |
|
Member
הגלגלים שלי: נייק אייר פגאסוס
|
מה זה סמל"ת?
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
סוכנות מכוניות לים התיכון
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
הגלגלים שלי: נייק אייר פגאסוס
|
תודה.
למה צריך להתקשר אליהם בקשר לשאלות על פונטו? ואולי זה לא קשור, ראיתי כאן בגלריה התברסות - מה הפירוש? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
טוב אז לאחר שצילצלתי היום לפיאט חזר אלי נציג בכיר בשם חיים שהוא אחראי על פניות הלקוחות.
סיפרתי לחיים את כול שרשרת האירועים שהיו והוא אמר לי לגשת למוסך המרכזי והם ימצאו לי את התקלה. אז שאלתי אותו למה הוא חושב שהמרכזי ימצא לי את התקלה אחרי שמורשה שלכם יומיים וחצי לא מצא ומה ההבדל בינייהם. אז הוא ענה לי ששנייהם הוכשרו לבדיקה של רכבי פיאט ולשניהם יש את אותם כלים ומכשירים אבל למרכזי יש יותר וותק ואנשים מיקצועים (אחלה גיבוי של המוסך המורשה) עד כאן היית השיחה איתו. חיים גם נתן לי את מספר הטלפון של בחור בשם זיכרון שהוא בעל המוסך המרכזי ואכן צילצלתי ודיברתי איתו וכמובן שגם לו נאלצתי לספר שווווב את הסיפור. לאחר שסיפרתי לו הכול הוא אמר לי תגיע נערוך נסיעת מיבחן ונתחיל לעבוד על הרכב. לגבי עיניין הכספי אז נאמר לי כך: במידה ואחרי חצי שעה אנחנו מוצאים את התקלה תשלם לנו חצי שעה של עבודה+תיקון ובמידה וזה יותר כלומר שעה שעתיים שלוש וכו' אז תשלם לפי שעה עגולה +התיקון. אז שאלתי אותו במידה ואחרי יום את מוצאים את התקלה מה אני אשלם לכם יום עבודה +התקלה אז הוא אמר לי לא אתה תשלם משהו יחסי +תקלה כאילו מה ניראה לך שעשו אותי באצבע? שורה תחתונה ניראה לי אני מושך קצת עם התקלה עד חודש הבא (הרבה הוצאות) ואז נוסע עם בן למוסך שלו בנתניה. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
מנהל
|
ידידי היקר
אני מציע לך דווקא להגיע למוסך המרכזי ותיהיה בטוח ששם הרכב שלך בהחלט בידיים טובות מאשר כל מוסך אחר. תחשוב שוב פעם . ממליץ לך מאד לגשת בדחיפות עם הרכב אליהם . נסיעה עם רכב לא תקין עם תקלה כזאת עלולה לגרום בהמשך לתקלות נוספות ויקרות הרבה יותר שיעלו לך ביוקר. מקווה שתיקח את העצה הזאת לחיוב.
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי Caveman : 13-06-10 ב 20:38. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
צביקה תודה על העצה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עוד יום כיף במוסך שמשון | aflalo | בעלי מקצוע | 5 | 09-06-10 17:36 |
| לקיחת רכב לבדיקה במוסך מורשה | Sergey29 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 06-04-09 09:35 |
| אחרי שעה וחצי של ניקיון חיצוני לבראבוו | elad-o | גלריה | 12 | 24-02-09 22:38 |
| פיוז שאני לא מוצא יומיים | eyaluriel | פונטו - טכני | 11 | 02-02-08 21:13 |
| מזל טוב לגילי (gilgil) על יום הולדתו שחל לפני יומיים! | אוף טופיק | 12 | 08-05-07 21:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד