![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO SPICE 2002 ELX 16V
|
אני רוצה להגיב על התגובה של רפי.
אכן, צודק רפי שאומר שאנו מעודדים את אלו שאינם דורשים בשלומנו. אם זאת, הנטל לפעמים הוא גדול מנשוא. (הכוונה לאוטו, מסים במדינה וכו') חשוב לא להעביר את כל מרכז הסחר מחוץ למדינה, אבל ניתן לפי דעתי לעשות זאת במקרה של אנשים פרטיים לעיתים רחוקות. אני לא מאלו שלא יטפל במוסך מורשה (ובכך יספק פרנס למספיק אנשים). כמו כן, אפשר לטעון כנגד הפרויקטים האישיים ולומר שהם גם מונעים פרנסה מהמוסכים. כל אחד צריך לעשות את החישוב שלו. אני חושב שלא צריך לייצר דגלים בחו"ל, ולא צריך לנסוע לטורקיה. במקרה זה חרגתי ממנהגי. שלומי |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
מה עם תמונות...?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO SPICE 2002 ELX 16V
|
הבטחתי תמונות
הבטחתי תמונות אז הנה הם.
אני מצרף את התמונות של מכסה המנוע לפני וגם אחרי . אני אציין שמכסה המנוע היה נראה הרבה יותר גרוע. התמונות ישנות, בתחילת הקילופים. מאז עברנו חורף אחד שהחמיר את המצב. אחרי הצביעה ניתן לראות הבדלי צבע בין המכסה לאוטו. הסיבה היא שהמכסה לא דהוי בכלל בהשוואה לאוטו. אם כי, ההבדלים לא כל כך גדולים. מבחינתי היה שווה את התוצאה. שלומי |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
כל המכסה נצבע או רק הכתמים?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אני זוכר שעוד הייתי בסדיר במשמר הגבול, לקחתי את האונו הקטנה (שהייתה לי) לאזור תעשיה ארז בעזה, עשו לי פחחות וצבע כל הרכב, וגבו 1000 ש"ח. כמובן שדאגתי שצוות עם ג'יפ יעמוד צמוד אליו שלא תהיינה טעויות (בשביל זה יש חברים (:, ואכן לא היו טעויות ויצא פיקס, גם מבחן הזמן (נמכרה מספר שנים לא מבוטל אחרי) הראה שהעבודה הייתה טובה. ולא נופלת מעבודתנו היהודים. מה גם שאצלו היה תנור. לעיניין פותח השרשור, באמת עבודה יפה. תתחדש ושיהיה במזל טוב.
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
אז ככה צבעו את כול המיכסה מנוע וזה סדר הפעולות
1.הורידו את הצבע (שיוף במכונה) 2.תיקון מכות וחורים 3.שפכטל וריפילר 4.צביעת המיכסה בשיכבה ראשונה של צבע (אפור) 5.צביעת המיכסה בצבע האוטו. 6.ייבוש הצבע (לא בתונור) 7.לשלם 8.חיוך על הפנים כול הסיפור הזה 4-5 שעות ו200ש"ח מומלץ לתת לבחור שמשייף את הרכב עוד איזה 50ש"ח ככה להרגשה הטובה וגם להשקע שהוא יתן יותר לרכב!!! חברים מומלץ מאוד הבחור עובד יסודי הוא מסודר אמין שזה הכי חשוב ומאוד מאוד זול אז חברים שוב אני חוזר וממליץ אני יבדוק לכם מחירים לגבי צביעת כול האוטו ביינתיים אני ושלומי צבענו אצלו ובקרוב גם נועם ס (אני מקווה). אז במידה ואתם מעוניינים צרו איתי קשר ל0549739995 לירן נערך לאחרונה על ידי lrl23 : 26-04-10 ב 21:39. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
העיניין הוא שכל אחד אומר את זה ואז כולם עושים ולכן זה קיים בתדירות גבוהה ...
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
תאמין לי אם הייתי גר באיזור את כל הרכב הייתי צובע
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
לפי דעתי הנסיעה תיהיה שווה כמה זמן זה שעה נסיעה ועוד על כביש 6 כמה כבר דלק יצא לך שטויות.
אני מכיר אותו כי אבא שלי עובד בחברת הסעות ובאים אליו מכול מקום תתפלא אפילו מאופקים ומאשדוד הייתי לפני שבועיים עם שלומי והיה שם אפילו רכב מאשקלון. ולמה זה? כי הוא זול שזה חשוב והוא עובד מסודר ויש לו ידיים זהב. אז שוב לא בא ללחוץ או משהו רק נתתי לך דוגמא מאיפה אנשים מגיעים כדי לצבוע את הרכב. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
idango קודם מה המצב?
ודבר שני תסכים איתי שיש הבדל בין1300ש"ח ל200-300 ש"ח. כשאני בהתחלה רצית לצבוע את הרכב חרשתי את כול השרון כפר סבא רעננה הוד השרון וכו.. כולם רצו בסביבות ה1000-1300 ש"ח ועוד תשאיר את הרכב יום שלם וגם אני אמרתי מה פתאום ללכת לשלם לערבים ואנשים שיגעו אותי אמרו לך זה הולך לפיגועים. שורה תחתונה הלכתי לטייבה וב200 ש"ח הוא עשה לי את אותה עבודה ובחצי זמן ואתה יודע מה, הייה שווה כול אגורה!!! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן מנוע קופץ שפותחים את מכסה השמן | *ניר* | רכב כללי | 2 | 06-10-09 21:44 |
| צביעת בלוק מנוע | yair068 | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 08-06-09 02:58 |
| צביעת מכסה מנוע וגג פונטו HGT-בצבע אחר | anakonda | שיפורים וקוסמטיקה | 11 | 31-05-09 00:57 |
| מכסה מנוע לפונטו | yair068 | קניה | 3 | 14-04-09 00:08 |
| סמל מכסה מנוע - אנשים נבלות | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 26-10-08 18:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד