![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
הרכב היה בשנתיים הראשונות בהשכרה, ב5 שנים האחרונות הוא בבעלות פרטית, עדיין נורא?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
העיניין הוא שמדובר על בלאי מואץ מאוד כאשר הרכב בהשכרה, תחשוב בעצמך איך את נוסע ברכב שהוא אינו שלך והשכירו לך אותו.
לפחות תבדוק במשרד הרישוי אם הוחלף מנוע.
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
דעה אישית
זה שהיה 5 שנים פרטי ובמחיר כזה ובעל שלא מוותר ככה בקלות על המחיר עד שהגיע ל16 אלף אני הייתי חושב מליון פעם
מה רמת הגימור של הרכב???ישש הגה חשמלי??יש שתי חלונות חשמל??פגושים בצבע הרכב או שחורים?? אני הייתי מחפש טוב מאוד למה יש ריח של נזק רציני תבדוק במקום טוב ומעדיף שיהיה מטעמך ולא מקום שיקח אותך אליו בעל הרכב אם כל התוצאות חיוביות אז כנראה שזו הזדמנות חד פעמית נצל אותה וסחתין!! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אני בדעתו של ברא.
בדוק במיליון עיניים את עיניין הקילומטראז', וחפש בטופס הבדיקה אם מופיע "בלאי מואץ, או בלאי לא טבעי" , שזה רומז ששיחקו עם השעון והורידו קילומטראז. בנוסף, גש עם בעל הרכב לאחד ממוסכי פיאט מורשה, ובקש מהם שיוציאו לך דוח היסטוריה. ראה קילומטר אם יש סתירות.
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
טוב נתתם לי פה באמת כמה נקודות מעניינות, למרות שבינתיים ויתרתי על לקחת את הרכב לבדיקה בגלל שהמחירון של לוי יצחק הראה שווי נמוך יותר של 15,000 ש"ח והבחור לא מוכן לרדת (הגיוני אגב כזה מחירון כזה נמוך, הוא יותר נמוך מזה של יד2) בנוגע לקילומטראז' לא נראה לי ששיחקו איתו אבל אם זה מתגלה בבדיקה אז אני כבר אראה את זה (אני לא מתכוון לרכוש רכב בלי בדקיה, גם אם הוא עולה 16,000 ש"ח)
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איפה אתם קונים את הנוזלים שלכם ? | mishel27 | פונטו - טכני | 6 | 13-10-09 02:11 |
| הערכת מחירים לתיקונים בפונטו החדשה שלי | kobegal | פונטו - טכני | 3 | 24-10-08 12:32 |
| מבקש הערכת עלויות וזמני עבודה לטיפול גדול מאוד לפיאט אונו | stio | אונו - טכני | 4 | 27-04-08 23:30 |
| הערכת מחיר של יצחק לוי | פיאט כללי | 2 | 29-05-07 20:26 | |
| הערכת מחיר החלפת משאבת מים בפונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 5 | 16-03-07 17:01 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד