![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
מרים שמשות של חברת "אדי"
מרים שמשות של חברת "אדי"
P/N : NW7 V1.2 מישהו מכיר? קיבלתי מרים כזה (חדש) עכשיו יוצאים מימנו 14 חוטים מתוכם 10 חוטים הם בזוגות(כלומר צבעים תואמים) כנראה שכל זוג מפעיל חלון. ויש חוט שחור בודד(מינוס?) חוט צהוב בודד(פלוס?) חוט וורוד בודד וחוט חום בודד. עכשיו לפי קצוות החוטים נראה כי זוג צבעים תואם אחד לא היה מחובר מעולם. וככה גם הוורוד והחום. מה שנשאר לי לפי הבנתי זה צהוב אז אני משער שזה פלוס כי הוא בודד. ושחור שאני משער שהוא מינוס כי גם הוא בודד. אבל עכשיו ניסיתי להתקין אותו והוא כניראה לא סוגר מעגל.. מישהו יודע אולי איך מחברים? או שיש מצב שזה מתאים רק לסוג הרכב בו זה היה מותקן?(לדעתי בגלל שזה של חברה ישראלית זה אמור להיות אוניברסלי..) שורה תחתונה אם מישהו יוכל להעלות סכמה(סירטוט) של החיווט זה יעזור מאודד נערך לאחרונה על ידי alon-amos : 27-02-10 ב 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כמה זמן אמור לפעול מרים שמשות? | alon-amos | פיאט כללי | 6 | 10-02-10 14:03 |
הכהיית שמשות רכב ע"י פילמים | רפי לין | רכב כללי | 1 | 14-05-09 21:22 |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד