![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
בקשר למערכת הייתי ממליץ לך להחליף, לא רק מהבחינה שהיא 2 יציאות rca אלא גם מהבחינה
שהיציאה של ה-Usb מקדימה וזה אחד הדברים המטומטמים שהמציאו, הייתי מחפש יציאה אחורית של Usb כך שתוכל להעביר כבל למגירה. בסה"כ הייתי ממליץ לך להשקיע יותר מ-500ש"ח על מערכת כי בסופו של דבר היא נותנת את האיכות והסיפוק. הרמקולים של morel היא בחירה מצוינת, הרמקולים שבחרת נותנים איכות טובה למחיר, וזה גם מתאים לך בדיוק לגודל הכניסות בדלתות. הסאב הוא בחירה טובה, הסאבים של Kicker "דופקים" יפה, אבל במחיר שלו הייתי ממליץ לך לקנות את הסאב של רוקפורד Punch 2. בקשר למגבר הייתי ממליץ לך על איזה מגבר של 1000w לרמקולים, תחפש בוואלה תמצא. כמו כן זה תלוי אם אתה רוצה לחבר את הסאב ל4 אום כך שתצטרך מגבר 4 ערוצים לסאב, ואני ממליץ סאב שמחובר ב4 אום נותן "דפיקה" שונה לגמרי, וכמו כן גם המגבר צריך להיות חזק בקשר לכבלים אם אתה רוצה לעשות עבודה איכותית אתה צריך 2 כבל פלוס, 2 כבל מינוס, Rca תלוי איך תחבר. בעבודה על הפנים אתה מעביר חוט פלוס מהמצבר ועושה גשר בין המגברים- לא מומלץ. בשביל שלא היה לא ירידות מתח באוטו אתה יכול לקנות כבל וככה תעביר ממנו את הפלוסים למגברים והוא לא יכביד על המצבר. התקציב שלך הוא 3200 סה"כ כל המחירים בהגזמה..*** מערכת 800ש"ח סאב+תיבה 650ש"ח punch רמקולים 1000ש"ח כל מגבר 1000W בוואלה תוכל למצוא ב 350 כל אחד, מספקים טוב.. ולכבלים אתה תצטרך עוד קצת בערך 80 ש"ח עולה ערכה אתה צריך 2. נערך לאחרונה על ידי uno1.4 : 04-02-10 ב 18:03. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
Uno 1.4.
לא צריך 2 כבלי (+) , מעבירים כבל 1 עבה עד לבגז', שם מפצלים אותו ע"י מפצל מתח שמיועד לכך (עדיף עם ציפןי זהב בסופיות). לי יש כבל 1 ל 2 מגברים, אין שום ירידות מתח, הכל תקין. כבל (-) עבה כמו שאמרתי, 2 מטר, מטר 1 לכל מגבר. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ לפני קנייה פיאט בראבו 96 1.6 יד 1 | Tamir Lev | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 12-05-09 21:01 |
| בדיקת רכב לפני קנייה | kobegal | בעלי מקצוע | 3 | 26-12-08 16:04 |
| עלות תיקוני פונטו לפני קנייה | ramip | פונטו - טכני | 1 | 25-08-08 22:39 |
| דוח בדיקה לפני קנייה | got-fiat | פונטו - טכני | 1 | 03-07-08 22:48 |
| פיענוח תוצאות בדיקת רכב לפני קנייה | cereal killer | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 11-03-08 23:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד