![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו sole
|
רדיאטור חימום [הסוף]
היי לכולם בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי לסיים את ההחלפה של הרדיאטור . מצורפות תמונות כמובן . קשה להאמין כמה עבודה [ליד הלא מנוסה]בשביל דבר כזה פשוט וקטן . אני רוצה להודות לכל מי שעזר והכווין ההוראות של רפי מצויינות רק כמה דגשים קלים קודם כל לא פירקתי את גלגל ההגה נתתי לו לרדת למושב הנהג [זה אפשרי], בנוסף לא הייתי צריך גם "לשלוף" את הדש בורד מחוץ לרכב פעולה שהייתה מסבכת אותי ממש המון צמות וחוטים של התקנות שחבל לגעת , כתב מישהו גם שצריך לפרק את בית הנתיכים אבל הוא "זז" יחד עם כל הדש וזה ממש לא נחוץ במקרה של רדיאטור חימום ! , וההפתעה הגדולה היא שגם לא הייתי צריך להוציא את מערכת המיזוג כולה מהרכב פשוט אחרי שהצלחתי ממש לעקור אותה מהריפוד של קיר האש יכולתי בלי קושי כלל להוציא ולהחליף את הרדיאטור ולמקם אותה חזרה בלי מאמץ מיוחד . מלאתי מיים ונקזתי אויר כמובן , נשאר רק למלא גז במזגן .
לסיכום נתתי לפחות 8 שעות עבודה על פני שלושה ימים בגלל עיקוב בהגעת הרדיאטור שעלה לי 250 שקלים בלבד [מישהו אחר רצה 350 ] אני לא יודע כמה נהוג לשלם על הפרוייקט במוסך אבל אם מישהו היה מוכן "להכנס" לזה זה בטח היה עולה 1500 שקל לפחות ולמי שאין ידע וכלי עבודה אני ממליץ לשלם ! שבת שלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת רדיאטור חימום פנימי
אני הייתי תמיד מפרק ומסיר את גלגל ההגה ואת מנגנון ידיות האורות/אתות/מגבים כדי שיהי לי נוח יותר לעבוד וגם כדי להמנע מקריעת "סלסיל השעון" של כרית אויר הנהג שמתח לגלגל ההגה.
בגלל אותה נוחיות עבודה גם הייתי מותיא לגמרי החוצה את הדשבורד. כמקצוען הייתי תמיד מציע לבעל הרכב לנצל ההזדמנות שכל יחידת המיזוג/חימום/אורור מחוץ לרכב ולבצע פרוק משני שלה כדי לראות את מצב מאדה המזגן שברוב המקרים היו בו סימני דליפות גז ואז באישור בעל הרכב הייתי מחליף גם את מאדה המזגן ובכך נמנע ממנו פרוק נוסף, בעתיד הקרוב, של כל זה לצורכי החלפת מאדה מזגן דולף. עכשיו אני חושב שניתן להבין למה עלות העבודה הנה כ 1000-1300 ש"ח לעבודה כזאת במוסכים. דרך אגב, מה עם ביצוע ואקום במע' המזגן ומילוי גז?. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Member
|
תשובה...
היי רפי שבת שלום , מאחר וסיימתי את הפרוייקט ההחלפה אתמול אחר הצהריים לא הזדמן לי להשלים ולמלא גז וכו... את זה נשאר לי לעשות מחר וגם לתקן תקר שהופיע כדרך פלא בנוסף להכל *** !
על הדרך אני ישאל האם אפשר פשוט להגיע למוסך שמטפל במיזוג רכב והם ידעו מה לעשות או לחפש משהו מקצועי [אין לי מוסך מורשה בטווח של 40 דקות נסיעה] ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
|
ואקום גז למזגן
כל מוסך למזגני רכב יכול לבצע זאת ואני רק מקווה שסגרת הצנורות מזגן כראוי מבלי לפגוע
באטמי הגומי שלהם. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Member
|
היי רפי . זהו בשעה טובה יש גז ואין דליפות , הייתי אומנם קצת בלחץ כי ראיתי שוב מעט מיים נוזלים אבל בבדיקה ראיתי שלא הידקתי מספיק את אחד הצינורות שמובילים מיים לר.חימום כך שהכל כשורה ואפילו נפתרתי מהריחות שהיו יוצאים אחרי הפעלת חימום !!!
תודה לצוות מי שיצטרך עזרה מוזמן לפנות אליי ! עידן |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו גראנדה
|
היי עידן
מאיפה אתה בצפון?(למקרה שגם אצלי העניין יפתיע...יש לי קצת ריח בכמה שניות ראשונות של הפעלת החימום ומיד אחר"כ הריח נעלם)אולי אצטרך את עזרתך....
מהיכן רכשת את הרדיאטור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
היי כפיר
אני מאיזור צפת , ואני ישמח לעזור לך . את הרדיאטור קניתי מחנות חלפים ב250 ש"ח [הוא לא הרוויח עליי] והוא לא עולה יותר מ350 גג . תפנה אליי במייל eidan_00@walla.co.il
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
בעל מקצוע
מנהל
|
רכישת רדיאטור חימום פנימי
בדוק האפשרות לרכישת רדיאטור חימום פנימי בזול אצל יבואן פרטי:
www.aviparts.co.il וטל' נוסף ישיר אל אבי 050-5218949. ברכה - רפי לין