מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

היפיפייה שלי HGT 2002 67000 קמ'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי ווקס ראשון !!!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my punto spice

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ובכן - נעים להכיר חברים יקרים.

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 23-10-06, 10:51   #1
Guest

אונו 93

יש לי בעיה באונו האוטו נתקע לי ולא רוצה להניע לי בדקתי וראיתי שלא מגיע דלק לפילטר אז חשבתי שזה משאבת דלק החלפתי וזה לא עזר נשאר אותו דבר יש סטרטר אבל המנוע לא רוצה לעבוד לא מגיע דלק לפילטר לא יודע מה זה[/quote]

ישן 23-10-06, 12:25   #2
Guest

אני מניח שהאונו שלך היא קרבורטור עם משאבת דלק מכאנית.

יכול להיות שהצנרת סתומה / דולפת. האם פילטר הדלק ממוקם בין המיכל למשאבה, או בין המשאבה לקרבורטור?

יש דלק במיכל? (לא לצחוק, נתקעתי ככה בצבא עם נגמ"ש, למרות שהשעון דלק הראה שיש לי חצי מיכל).

איך זה קרה? האם בבת אחת?

ישן 23-10-06, 12:46   #3
Guest

יש דלק במיכל ראיתי והפילטר ממוקם בין המיכל למשאבה זה נהיה לי ככה בפתאומיות עצרתי ברמזור והאוטו נכבה ולא מצליח להניע

ישן 23-10-06, 12:57   #4
Guest

וכן האוטו שלי זה קרבורטור מנוע 1400 ובדקתי עם יש מעבר בצינור שבין המיכל לפילטר על ידי הכנסת אוויר מהפה ויש מעבר אולי החלפתי לחינם משאבת דלק וזה לא הבעיה ?

ישן 23-10-06, 13:52   #5
Guest

אתה יכול לנסות לחבר משאבה חשמלית ולראות אם היא שואבת. אני אבדוק בבית מה עוד יכול לגרום לזה.

אולי נשבר הפין שמניע את המשאבה?

ישן 23-10-06, 14:06   #6
Guest

לא גם המשאבה הקודמת היתה שלמה ולא שבורה ואין באפשרותי לחבר משאבה חשמלית אז מתי שנתקעתי נגעתי במצוף דלק ושברתי את הפייה שמתחבר לה הצינור ששואב וגם את המצוף החלפתי לחדש כי לא מצאתי משומש אני חושד שאולי אין ניצוץ ובגלל זה אין וואקום בצינור שמחובר למשאבה אני אקח אותו למוסך עם גרר כנראה אני לא אצליח לבד

ישן 23-10-06, 21:47   #7
Guest

שלום רב!
המלצתי שתגרור את הרכב למוסך המתמחה בפיאט , לפי המלצתו של רפי לין,
בעייתך קשורה כנראה לחגורת טיימינג שנקרעה, וכל ניסיון נוסף להניע יגדיל את הנזק הכספי, ובעיקר לאחר הנזק הכספי שגרמת לאחר החלפת משאבת דלק מיותרת, ושבירת מצוף וצינור כניסה ל טנק, מה שלא ברור לי מה יש לך לחפש באזור מצוף הטנק דלק,
ציין את מקום מגורייך, וגרור את הרכב, מיידית ללא ניסיון נוסף להניע.
חזור בבקשה לפורום לעדכון.
בהצלחה
צביקה

ישן 24-10-06, 12:46   #8
Guest

שלום צביקה ,אתמול גררתי את הרכב למוסך ושם אמרו לי שזה באמת מהטיימינג. חיצונית הוא נראה שלם אבל מבפנים השיניים שלו היה אזה קטע חסר,למרות שזאת רצועה חדשה ויש לי אותה חמישה חודשיםן.הבשורה הטובה היא שלא הלך לי ראש מנוע ולא התעקמו השסתומים אבל הבשורה הרעה היא שהוא אמר לי שלא שווה לי להחליף גם מחזירי שמן כי המנוע עושה לי רעש בלגרים ולא יחזיק מעמד הרבה זמן.בכל אופן תודה על ההתעניינות אני חדש בפורום וזה נראה לי אחלה דבר וגם זה נותן ידע

ישן 24-10-06, 21:21   #9
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי shayselve
שלום צביקה ,אתמול גררתי את הרכב למוסך ושם אמרו לי שזה באמת מהטיימינג. חיצונית הוא נראה שלם אבל מבפנים השיניים שלו היה אזה קטע חסר,למרות שזאת רצועה חדשה ויש לי אותה חמישה חודשיםן.הבשורה הטובה היא שלא הלך לי ראש מנוע ולא התעקמו השסתומים אבל הבשורה הרעה היא שהוא אמר לי שלא שווה לי להחליף גם מחזירי שמן כי המנוע עושה לי רעש בלגרים ולא יחזיק מעמד הרבה זמן.בכל אופן תודה על ההתעניינות אני חדש בפורום וזה נראה לי אחלה דבר וגם זה נותן ידע
שלום רב ,לא ברור לי קביעתו של המוסך, על כך שלא שווה להחליף מחזירי שמן, כי המנוע עושה רעש בלאגרים, מה הקשר בין רעש לאגרים, לנחיצות החלפת מחזירי שמן?
ובקשתי אליך, אנא השתמש בפסיק ,נקודה, סימני שאלה, וסימן קריאה, יותר נעים לקרוא תגובה ,
עם סימני פיסוק!!
אנא עדכן על העלות של הנזק שנגרם, איך נשמע הרכב איך הוא מתפקד לאחר החלפת הטיימינג,
ומי המוסך המטפל ובאיזה אזור בארץ?
בברכה
צביקה

ישן 25-10-06, 01:30   #10
Guest

המחיר של הטיימינג עלה 350 שקל,במוסך "יוסי את דוד "ברמלה .הרכב נוסע בסדר את האמת לא יצא לי עדיין לנסוע בו מעל 80 , הוא די מרעיש הייתי אומר.לגבי הקשר בין מחזירי השמן ללאגרים המכונאי אמר שלא כדאי להשקיע עוד כי במילא המנוע גמור ויש מצב שהמנוע ילך עוד לפני שתקרע הרצועה

חוקי פרסום הודעות