![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
נעילות מקוריות לג'אנטים בפונטו
בשעה טובה החלפתי אצלי בפונטו את הג'אנטים העקומים שלי בג'אנטים מגנזיום של פונטו GT שעם ההחלפה קניתי גם 4 צמיגים חדשים במידה מוגדלת שאושרו כבר ברשיון ועכשיו ישנה בעיה, אני מחפש נעילות מקוריות לג'אנטים נגד גניבה אני לא רוצה את הפשוטות שמוכרים בפנצ'ריות אלה את אלו שמיוצרים על ידי פיאט באיטליה או לפחות משהו דומה, אחרי סבב טלפונים ופניות ל מ.י.ר חלקים ולמוסך המרכזי של סמל"ת ברמת החייל לא נמצאו הנעילות המקוריות ואף אחד לא מוכן להזמין כאלו בטענות שזה לא קיים וכו וכו, במיר מצאתי באיזה קטלוג תמונה של נעילות שהמספר הקטלוגי(5909671) לא קיים בארץ וצריך רק להזמין מחול בעלות די גבוהה של 200 שקל וגם אין הבטחה מצד החנות שהם מתאימים ב 100% וכמובן שצריך לשלם מראש ואין החזרה של המוצר בינתיים אני נוסע בלי בבית ובלימודים אין לי בעיה של גניבה אבל בכל מקום אחר ...
![]() תודה מראש דניאל |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
זה מק"ט מפיאט?
מה התיאור של המוצר? אני לא חושב שיש סיבה שזה לא יתאים. אם זה מק"ט של חלק של פיאט, והוא מוגדר כחלק לפונטו. אני מוכן לרכוש במחיר הנ"ל. |
![]() |
#3 |
Guest
|
הבעיה היא שהתיאור של המוצר בקטלוג הוא באיטלקית כי הקטלוג הוא איטלקי,המקט הוא מפיאט אבל אין מפרט של גודל הברגה למרות שאני מאמין שזה יתאים אני עדיין מעדיף לראות את זה לפני הקנייה ולחפש עוד בארץ ולנסות ללחוץ על סמל"ת, האפשרות האחרונה היא ההזמנה
|
![]() |
#4 |
Guest
|
תקשר אותנו לקטלוג, אני אדאג לקרוא את התיאור.
ממש לא קשה להבין שפות אחרות. ברצינות... אגב, אילו צמיגים קנית? |
![]() |
#5 |
Guest
|
למה אתה מתכוון לקשר אותך לקטלוג? הקטלוג נמצא במיר זאת חוברת שמנה של כל מני תוספות ורק תגיד לבן אדם שאתה מחפש נעילות לפיאט הוא ישר יראה לך את זה אחרי ששגעתי אותם חצי שעה, אגב יש שם תוספות גם לאברט' שלך, בעיקרון את 2 המילים שאומרות מהו הפריט הבנתי רשום ברגים נגד גניבה antithefta או משהו כזה, וצמיגים קניתי יוקוהומה A539 במידה 175/60/14 תאריך יצור שבוע 31 2006
|
![]() |
#6 |
Guest
|
חשבתי שמדובר בקטלוג אונליין. אם יהיה לי כח ורצון ללכת למ.י.ר, זה יהיה טוב. כרגע, אני פשוט לא מוצא סיבה.
אין חתך נמוך יותר חוקי? לא שמה שקנית זה רע לדעתי, סתם לידע כללי. |
![]() |
#7 |
Guest
|
יש את המידה של הג'יטי 185/55/14 אבל לא רציתי אותה מאחר וחשובה לי צריכת הדלק הנמוכה וישנה השפעה על זה וגם ההגה שלי הוא הגה רגיל וזה יהיה עוד יותר בעייתי להיסתדר עם המידה הבאה מאשר עכשיו שגם ככה זה קשה
|
![]() |
#8 |
Guest
|
אני לא חושב שצריכת הדלק הייתה עולה בהרבה.
אולי בקטע של השקעת מאמץ בסיבוב ההגה אתה צודק. תחשוב אבל שחתך נמוך תורם מאוד לביצועים... |
![]() |
#9 |
Guest
|
חישוקים
מה היה מחיר החישוקים (ג'נטים) בלבד?.
בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
רפי, האם יש דרך לאמת את המק"ט הנ"ל? אולי גם לקבל פירוט על החלק באנגלית?
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד