![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אונו או פונטו?
אני מחפש לקנות רכב חסכוני, אמין, וקל להחזקה.
תקציב: עד10.000ש''ח. מה יותר כדאי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
הרכב הכי שמור שתמצא.
אם יש לך אונו שמורה ומולה פונטו שמורה - אז פונטו.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
1+ ואם כבר אתה נוטה לאונו תרכוש ממודל 1994 ומעלה בשנים אלו התחילו להתקין מנועים עם מערכת הזרקה חד נקודתית.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
..
לדעתי תלוי לאיזה מטרה הרכב, ואם אתה מחפש יותר נוחות...
ודעתי היא דווקא אונו קרבורטור כי אז אם הרכב שמור ונוסע מהרגע שקנית , אז בכלל יש לך ראש שקט כי באונו קרבורטור אין בכלל משהוא שיכול להתקלקל... וגם אונו יותר זולה וישאר לכה כסף ליישור קו. לאומת הפונטו שטיפה יותר יקרה אבל יש הרבה יותר מכלולים שיכולים להתקלקל, כמו הגה כוח מחשב ... בהצלחה ויום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
רכב קרבורטור
יותר זול לאחזקה,יותר פשוט לאחזקה,והמנועים בשנים האלו גם יותר חזקים.הכי קלאסי זה לימצוא אונו קרבורטור שמורה ,בלי הרבה קילומטר,יד ראשונה מאדם מבוגר .(סבלנות ואפשר,גם אני מצאתי).בעיקרון פשטות=אמינות.תעין קצת בפורום ותחכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
מאיר שלום,
ברשותי נמצאת פיאט פונטו, ולאחותי יש פיאט אונו. לדעתי, שני עולמות שונים, ואני אפרט: פיאט אונו: אכן רכב מעל שנת 94 כמו שאמרו מעלי, אמין, מאוד טוב וחסכוני מה שאתה מחפש, עם לא מענינית אותך, צורתו הפנימית, "קוסמטיקה" אכן בחירה נבונה, למרות שבסכום שלך תוכל לקנות 3 אונו, עוד דבר שנציין, אונו הוא רכב לא כול כך מאובזר, אין כרית אויר,הגה כוח,ABS,מזגן חלש, וכד'ו פיאט פונטו: רכב שונה מאוד בצורתו מהאונו, עבר מתיחת פנים משמעותית, הוא קיבל את צורת העכבר,קטן,מהיר,חסכוני. אני מדבר בתור בעל פונטו, בערך שנתיים, צורתו הקוסמטית, מבפנים שונה לחלוטין מהאונו! בוא נקרא לז,ה הרבה יותר "מפואר". הגה כוח,כריות אויר,מערכת הזרקה רב נקודתית,ABS כמובן, מזגן מצוין! אכן מדובר בקצת יותר השקעה כספית ומהאונו,אבל שווה כול אגורה! לסיכום, עם אתה אכן נער צעיר , ההמלצה שלי, תמצא לך פונטו מושקעת ושמורה, וסע בזהירות! בהצלחה! נ.ב: עם אתה מעונין בפונטו צור קשר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
יש לי פיאט בראבה. 16V 1.6 SX ידני. שנת 96. 126000 ק"מ. צבע אדום.
חלונות חשמל, נעילה מרכזית, אזעקה, מרימי שמשות. שמורה ומטופלת (אתה יכול לראות את כל השרשורים שלי שנפתחו פה). אני דורש 10000 סופי. אם אתה מעוניין, תפנה בה"פ. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אונו VS פונטו | zoola | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 26-05-09 20:35 |
3000 ש"ח] סעפת 4ל1,אונו פונטו טורבו | dudi lancia | מכירה | 0 | 22-07-08 11:18 |
[למכירה] סעפת פליטה אונו פונטו טורבו | dudi lancia | מכירה | 0 | 17-06-08 21:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד