![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 | ||
|
Senior Member
|
קראתי, גם יותר מפעם אחת, אבל ברגע שאתה רושם לאחר מכן:
צטט:
אני גם לא מבין איך אתה אומר ש"פתחת" רק פעמיים, ואחר כך רושם את השורה: צטט:
ואם מדברים על נתונים יבשים, אז לסיריון יש נתונים דיי דומים לספייס (בנושא האחיזה). סע על זו וסע על זו, ההבדל באחיזה בולט לעין מהסיבוב הראשון. נ.ב - מבדיקה של הרכבי מיני שציינת, ה500 עדין הכי מהירה האתר של סוזוקי פשוט זוועה
|
|
|
|
#42 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אם כבר, אז עשיתי השוואה בנושא יכולת אחיזה, לא בנושא זינוקים. בנוגע למכוניות הישנות זה לא נחשב, אני לא מתאמץ בכלל ואני מצליח לעקוף, המנוע לא עובר 3500 סל"ד בכלל במקרים האלו.
לדעתי הסיכוי הוא אכן 100:0, אבל כמו בכל דיון או ויכוח ברור שיהיו כמה שלא יסכימו, וזה בסדר. נ.ב לא רק האתר של מכשירי תנועה זוועה, אלא גם הרכב הספציפי שפשוט דוחה, ה- 107 מכוערת (ישבתי בפנים ואיכות החומרים גם כן ירודה עד מאוד). אגב, פיג'ו שיחקו אותה עם העיצוב של ה- 308. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
XXXX נא לשים לב לשפה XXXX
ניר.
אישה מהשמיים את מעיפה אותי, פורשת ת'כנפיים ומחזיקה אותי, כל כך חמה שנשרפות לי העניים. אישה מהשמיים אני לא מוותר, פורש את הכנפיים אני רוצה יותר, כל כך חמה שנשרפות לי העיניים. ואת עכשיו נמצאת קרובה. נערך לאחרונה על ידי ארילו : 06-10-09 ב 02:05. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
כתבנו בצפון
|
ניר, אם יש לך מה לתרום לנושא השרשור (העקיף) מטעם ניסיונך כבעל פיאט 500 1.4 100 כ"ס אז אתה יכול, אבל לקטוע את רצף הדיון עם מילים כמו "כאפות" זה לא מכובד ולא תורם כלום.
שים לב שכולם מביעים את דעתם בצורה בוגרת לחלוטין, גם אם יש חילוקי דיעות. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
איפה שמעון המשורר עם הכותרת הגדולה ומיד
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו\לנסר כריש
|
רק משהו שאני לא מבין.
למה בתוכנית של ערוץ 11 "טסט ראשון" בחנו את הפיאט 500 על מסלול מרוצים? סיבובים תאוצות הכל.(תקנו אותי אם אני טועה אבל שמעתי כבר כמה פעמים בתוכניות טלויזיה שהיא כאילו המתחרה של המיני) מה שבטוח את הפאביה בתוכנית היו בוחנים בעיר. סתם מסקרן אותי לדעת למה? נערך לאחרונה על ידי gil_a : 04-10-09 ב 19:45. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
גיל הברבו שלך מסתובבת במוסך אמיר?
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו\לנסר כריש
|
הבראבו שלי טופלה עד אתמול בהילוך חמישי אזור. והיום בדיוק עקב ההמלצות החמות היא ניכנסה לטיפול במוסך שמשעון.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
כתבנו בצפון
|
אם אתה רוצה תשובה מדוייקת תפנה לצוות ההפקה ותשאל אותם, אני מניח שזה בגלל שה- 500 היא יותר פריט אופנה מאשר רכב, וכי סמל"ת צריכה כמה שיותר פרסום בגלל מכירות נמוכות- זאת היתה הזדמנות טובה לפרסום בחינם.
נערך לאחרונה על ידי ארילו : 06-10-09 ב 02:05. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא אני ממליץ לך לקחת פיאט 500 לנסיעת מבחן. אתה תופתע לטובה מהאחיזה שלה בסיבובים.
אחיזה בסיבובים נובעת מאיכות הצמיגים, הרוחב שלהם, חלוקת המשקל שלהם והעבודה שמערכת המתלים עושה. נכון, פיאט 500 היא לא חורכת אספלט, אבל גם הסקודה (1.6 הרגילה כמובן) לא. וכמובן שהיא לא ברת השוואה ליונדאי I10, פג'ו 107 וכו' כי היא לא סתם מכונית מיני אלא סוג של רכב פנאי. בדיוק כמו המיני של BMW.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד