![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
1 ל 8, נתון לא תקין לרכבך בעליל.
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה SX
|
אז מה יכול להיות הבעיה נשבר לי כבר
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
יכולות להיות הרבה סיבות בגדול משהו לא תקין במערכת הדלק או החשמל וזה במידה שלא חודר דלק מחוץ לתאי הבעירה (סיכוי קלוש שזו הבעיה), לכן בגלל שהסיבות לצריכת דלק רבות ומגוונות יש לבדוק אצל מכונאי וגם ללא מחשב מכונאי סביר יעלה על הבעיה.
|
|
|
#14 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
הרם את המושב האחורי, צריך להיות לך שם עיגול מפח, פתח גם אותו, ואז תתגלה לך המשאבת דלק, תראה שאין לך נזילה שם.
אם אין לך נזילה, פתח מכסה מנוע, תסניף באזור המנוע, ותראה אם אתה מריח ריח דלק. אולי הרכב בסדר אבל יש נזילה של דלק.
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
בנוסף לבדיקה שסער ציין מאחורי הגלגל הימני אחורי יושב פילטר הדלק ( במידה והמיקום הוא כמו בפונטו דור 1),
הקליפסים שתופסים את הכניסה והיציאה מהפילטר עשויים מפלסטיק שנוטה להתייבש ולהישבר/להיסדק וזה אותו רעיון שיש בכניסה והיציאה ממשאבת הדלק היכן שסער ציין לפתיחת המכסה מתחת למושב האחורי תעזר במברג פיליפס , יש שם שלושה ברגים סה"כ. אצלי זה קרה במשאבה עצמה נשבר אחד התפסנים ומה שעשיתי זה לקחתי צינור אלומיניום באורך 4 ס"מ של מזגן ברכב חיממתי אותו עם ברנר עד שהיה אדום והכנסתי כסנטימטר וחצי בהתכה לתוך הכניסה והיציאה מהמשאבה וליתר ביטחון כדי שלא יזוז הוספתי מעט פלסטלינה אפוקסי מבחוץ ועכשיו הצינורות יושבות על חתיכות האלומיניום ומאובטחות בבנד מתכת. אתה יכול להסיר את המכסה מתחת למושב האחורי ולנסוע ללא המכסה ועם המושב מורם ולנסות להריח אם יש ריח שעד עכשיו אתה אומר שלא מורגש.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 21-08-09 ב 15:02. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה SX
|
סבבה תודה אני יבדוק ויחזור עם תשובות .
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיית הגה כוח חשמלי בספייס 2001 SX | Wiking | פונטו - טכני | 8 | 13-07-09 16:43 |
| בעיית מנוע פונטו HGT שנת 2001 | assaf HGT | פונטו - טכני | 48 | 03-02-08 22:40 |
| פיאט בראבה בעיית חשמל - מצבר או אנטלנטור? | פורום הגראז' | 3 | 04-09-07 07:22 | |
| בעיית גיר מוזרה בפיאט בראבה | פורום הגראז' | 19 | 11-04-07 14:50 | |
| בעיית דלק - בראבה | פורום הגראז' | 0 | 08-03-07 15:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד