![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
סיכום 9 שנים עם פונטו HGT
היי עברו כבר 9 שנים ו 230000 ק"מ עם הפונטו HGT שלי לכן אני רואה איזה מין צורך לסכם את השנים במחיצתה.
קודם כל קצת רקע ה HGT שלי זאת ה HGT הראשונה שעלתה לכביש בארץ ולפי דעתי גם עם הקילומטרז הכי גבוה שיש. וגם לפי דעתי ה HGT היחידה שעדיין יד ראשונה ומוחזקת אצל הבעלים המקוריים של הרכב שזה אני כמובן. אני רוצה להקדים ולומר שהרכב הפתיע אותי באמינות היוצאת דופן שלו זה פשוט לא יאומן בכל ה 9 שנים האלה כמעט ולא החלפתי שום חלק מהותי ברכב והכל מקורי עדיין אני מדבר על לדוגמה: הגה חשמלי,סטרטר,אלטרנטור,חיישנים למינהם,שום חלק אלקטרוני כלשהוא,שום חלק שקשור בתחתית של הרכב לא משולשים, תפוחים,מיסבים בגלגלים,וכמובן המנוע עדיין אף פעם לא נפתח זה מנוע סגור עדיין מהחברה. אני רוצה לציין שהרכב בחיים לא עבר איזה שהוא תיקון פחחות או צבע. הרכב לא קיבל אף פעם מכה ולו הקטנה ביותר. טוב זה יותר מזל זה לא קשור לרכב עצמו. כמו כן אני רוצה לציין שהרכב מטופל רק בחלקים מקוריים בלבד ויש חלקים מסויימים שהחלפתי ברכב לפני שהם הלכו זאת אומרת הקדם תרופה למכה וזה מנסיון עשיר שיש לי עם דגם הרכב הזה וכמובן אחרי שלמדתי את נקודות התורפה של ה HGT בכלל. אני חושב להחזיק את הרכב עוד תקופה מסויימת מכיוון שאני חושב שזה רכב מדהים ואני מאוד נהנה איתו אני לא אגזים ואומר שאני מכיר כל בורג וכל דבר ב HGT יש הרבה מוסכים בארץ שנתקלים בבעיות מיוחדות עם סוג הרכב הזה ומתקשרים אליי להתייעץ כמובן שאני מייד עוזר ובדרך כלל גם קולע בול לפיתרון הבעיה. גם לחברים פה בפורום בעלי HGT אני תמיד שמח לעזור לחלקם יש את הטלפון שלי ותמיד שיש בעיה מסויימת הם מתקשרים ואני עוזר בכיף כי אני חושב שאני יכול לתרום הרבה ויש לי סיפוק גדול מכך. לסיכום אגיד שיש פה אנשים נפלאים בפורום הזה ואני תמיד יישמח לעזור לכל מי שחפץ בכך אני רוצה לציין במיוחד את גדעון ורענן שהם אנשים מדהימים וגם את סער שמפתיע אותי כל פעם מחדש ברמת היידע שלו ובתשובות המפורטות והמקצועיות שהוא נותן. וכמובן את רפי לין שעוזר הרבה בהכוונה לאנשי המקצוע הנכונים. זהו אני יסכם ויאמר שאני שמח להיות חבר במועדון הזה ואני תמיד פה בשבילכם. אורן חזן. נערך לאחרונה על ידי orenhazan : 29-07-09 ב 21:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אוהבים אותך גם
![]() באמת שיש לך ידע עצום לגבי הרכב הזה. ועזרת לי המון פעמים ולחברי הפורום. ו...תגיע יותר למפגשים טיולים. שחרון
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אורן באמת תותח אמיתי ועזר לי הרבה עם הפונטו, הוא אפילו הייתה אחת הסיבות שבגללה מאוד התלבטתי אם למכור את הפונטו, לא ניתן למצוא עוד עזרה כזאת לרכב שיש לך.
כל הכבוד! והרכב של אורן למורת הק"מ, מבחינה חיצונית לפחות ממה שראיתי ה-HGT הכי הכי שמורה בארץ ללא כל צל של ספק!!
![]() |
#5 |
Senior Member
|
מה עם קצת תמונות של הבת 9 ?
יש פה HGT-ים מדהימות ואתם אומרים שעדיין לא ראינו את המדהימה ביותר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
ממש לא, היא היא השמורה מכולן, צריך לראות בעיניים מקרוב את המצב של האוטו, אין ולו שריטה אחת, כל פלסטיק במקום ובצבע מושלם.
seat ibiza 20vt נערך לאחרונה על ידי פיליפ : 29-07-09 ב 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אז איך אתם מסבירים את זה שלאורן יש רכב עם 230K בלי שום שריטה, ולעומת זאת יש פה חברי מועדון עם רכב דומה שבקושי נוסעים עם שריטות בכל מיני מקומות?
לא ראיתי את אורן ולא את הרכב מעולם, אבל אין ספק שהייתי רוצה לראות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
נתחיל בזה שאנחנו גרים בדרום, יש הרבה יותר חניה ומרווחי חניה.
אורן החולה נפש מחנה את האוטו וכל פעם מכסה אותו, בבית הוא בחניה מקורה.
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
זו גם הסיבה שאני נוהג כך. כיסוי + צל + רחוק מכולם, אין דרך אחרת.
מקווה לקרוא גם שנה הבאה על הגברת, אורן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
אכן אין הרבה אנשים כאלה שמחזיקים ככה רכבים.
מקווה בישבילך שהרכב ימשיך לשרת אותך נעמנה לעורך שנים רבות. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
סיכום שנה פונטו HGT 2001 | ido | פונטו - טכני | 7 | 04-06-09 13:21 |
סיכום שנה עם פיאט פונטו HGT | פיליפ | פונטו - טכני | 9 | 09-10-08 22:34 |
סיכום חצי שנה עם פונטו HGT (עלויות אחזקה) | פיליפ | פיאט כללי | 8 | 20-04-08 02:06 |
הבדלים בין שנים, בין דגמי פונטו | פורום הגראז' | 5 | 24-07-07 03:55 | |
פונטו 75SX מודל 97 - סיכום של חודש ראשון | פורום הגראז' | 6 | 13-02-07 15:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד