![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
פלאגים לHGT 2002 מומלצים?
שלום לכולם,
החלטתי להחליף פלאגים ברכב אני שנייה וחצי ,לפני רכישה מחול(בעזרת חברי הפורום שהכירו לי את ebay-uk) עולם ומלואו! הרכב הוא HGT שנת 2002 האם הפלאג המקורי הוא:NGK BKR6EZ האם אתם ממליצים על פלאג של חברה אחרת?מחוזק? כמה צריכה לעלות לי התקנה של הפלאגים?כמה זמן זה לוקח? איזה פילטר שמן צריך ברכב?קישור/דגם+חברה ממש יעזרו! כל כמה זמן/ק"מ צריך להחליף פילטר שמן?פלאגים? תודה מראש יוסי נערך לאחרונה על ידי anakonda : 22-06-09 ב 00:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
בבקשה...
http://cgi.ebay.co.uk/FIAT-PUNTO-1-8...3A2%7C294%3A50
אלו הפלאגים המומלצים ביותר לרכב , מדובר בפלאגים משופרים בעלי ראש מאירודיום אשר מחזק את הניצוץ , גם מדובר בסט שעלותו בארץ קרוב ל400 ש"ח. אני הזמנתי ולא עבר מכס ולא כלום מכיוון שמדובר בחבילה קטנה יחסית דבר איתי בה"פ במידה ואתה מעוניין בעוד פרטים . נערך לאחרונה על ידי idango : 22-06-09 ב 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
צטט:
האם אתה מרגיש שינוי בביצועי הרכב/סחיבה לאחר ההחלפה לפלאגים אלו? כלומר האם מורגש הבדל?או שרק מבחינת אורך חיים? המחיר של הפלאגים האלו כפול מהמחיר של המקוריים-האם אתה בטוח שזה שווה את ההשקעה? תודה מראש יוסי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
אם כבר אתה בודק תחקור לגבי פלגים מסוג פלטיניום . שאמורים להיות עמידים יותר מאיריודיום (160000) ק"מ . NGK סדרת VX .
אני העדפתי אותם מכוון שהמחיר מצדיק , עקב שחיקה נמוכה יחסית לאיריודיום . עמית
![]() |
#5 |
Senior Member
|
אין פלאגים מסוג פלטיניום לפונטו HGT באתר EBAY
יש אך ורק את SPARK PLUGS BKR6EZ בנוסף למה שעידן המליץ-המקוריים בעצם! אין לי יותר מידיי בחירה בנושא הזה. השאלה היא האם זה באמת הדגם הנכון לפונטו HGT 2002 שלא יהיו בעיות. אני אלך על הרגילים-ביררתי ואין הבדל בביצועים,ואין צורך במחוזקים/מקוררים אם אין שיפורים על הרכב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
האם אני צודק לגבי הדגם של הפלאג?NGK BKR6EZ
כמה זמן התקנה? כמה עולה התקנה במוסך? תודה מראש יוסי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
אשמח לקבל תשובה סופית האם הפלאגים מתאימים לרכב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
מצטרף להמלצה של עידן בנוגע לאירידיום. אני התקנתי של דנסו - מומלצים יותר.
מרווח אלקטרודה 0.9 מ"מ. צריכת הכוח של פלאגים אירידיום נמוכה משמעותית משל פלאגים רגילים. בנוסף הם יגיבו טוב יותר לשיפורי מנוע עתידיים למיניהם (סופר/טורבו/נוס)... הזמנתי מאיביי US. עלה לי לפני שנה ומשהו כולל משלוח 240 ש"ח - זול בהרבה מאשר בארץ, והגיע תוך שבוע. כל מה שתצתרך זה מברג כוכב לפתיחת כיסוי הכויילים ומפתח 13 או 14 עמוק וארוך (כדי להיכנס לשרוול). http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-New...1%7C240%3A1318 נערך לאחרונה על ידי MAOR HGT : 24-06-09 ב 02:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
NGK Iridium
תגובה מהאתר בחו"ל על הפלאגים שהמלצתי לך עליהם:
"I have a little discovery to tell you about. I know that sparkplugs do not usually make any additional BHP on cars but I have just bought and fitted a set of NGK Iridium race plugs to my HGT and the difference is FANTASTIC! I think realistically that the car has gained an additional 5-6 BHP. I mean real BHP too... not bullshit BHP! The Plugs come pre-gapped for the HGT and the NGK part number is: BKR6EIX. Please go out and buy a set and fit them to your car. I am sure you will agree that the difference they make is instantly recognisable as you drive the car, especially in the midrange! " |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
[quote=MAOR HGT;49531]כל מה שתצתרך זה מברג כוכב לפתיחת כיסוי הכויילים ומפתח 13 או 14 עמוק וארוך (כדי להיכנס לשרוול).[/url][/QUOTE
אם אני לא טועה את הפלאגים לא סתם מבריגים וצריך לסגור אותם עד מומנט מסוים עם מפתח מומנט (ועדיין יש מצב שאני טועה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פלאגים - פונטו ELX 2002 | raanan_t | פונטו - טכני | 23 | 11-04-09 17:53 |
פלאגים לHGT | ido | פונטו - טכני | 4 | 21-11-08 21:14 |
צמיגים מומלצים לפונטו | shachar | פונטו - טכני | 3 | 20-10-07 16:49 |
צמיגים מומלצים? | פורום הגראז' | 23 | 13-05-07 19:00 | |
מתקיני מע' שמע ומולטימדיה ואזעקות ומיגון רכב מומלצים | אודיו | 2 | 12-02-06 23:23 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד