![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שכפול מפתח בפיאט
חד משמעית, בפיאט פונטו מהדגם "ספייס" (משנת 2000) והלאה, לא ניתן לשכפל את מפתח הרכב אלא רק בדרך שכתבתי קודם.
בפונטו הקודם (דור 1) ניתן לשכפל מפתח גם אצל מנעולני רכב ע"י העתקת קוד האימובילייזר מהמהפתח המקורי והעברתו למפתח חדש. כל מי שכתב אחרת, טועה ומטעה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
מי שלא מעוניין בבירוקרטיה והעלות של הזמנת מפתח שמובנה בו הקודן
יכול לעשות את מה שכבר נרשם, זאת אומרת להעתיק מפתח חדש בכל חנות מתמחה, את השבב מהפתח המקורי להדביק באיזור הסוויץ ולהתקין אימבולייזר חדש אצל כל מתקין אזעקות מורשה ולקבל שני שבבים להלבשה על מחזיק מפתחות וזהו. השבב המקורי ישאר לקישוט על הסוויץ, פשוט קיצור דרך כדי להמשיך ולהנות מביטוח הרכב שכל כך חשוב.
|
|
|
#23 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בפוליסת ביטוח מקיף רשום שלרכב יש אימובילייזר מקורי. אתה יכול להתקין עוד 4 אימובילייזרים חיצוניים אחרים, מבחינתם הם רוצים את המקורי.
גם ככה הם מוציאים את הנשמה ללקוח עד שהוא מקבל את הכסף על רכב שנגנב, אז אל תתנו להם סיבות למה לא לשלם כסף. מי שלא מעוניין לשכפל מפתח בחברה- שישאר עם מפתח אחד. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: DYNAMIC 16V SPICE 1.3 (פיאט פונטו ספייס)
|
בדקתי ACE את המחירים:
שיכפול מפתחות עם אימובילייזר - עולה 1000 ש"ח . שיכפול מפתחות בלי אימובילייזר - 35 ש"ח. במוסך מורשה פיאט - שיכפול מפתחות עם אימובילייזר - עולה בסיבובת 800 עד 900 ש"ח 10 ימי עסקים . זה באזור הקריות. בנתיים אני מחפש יותר זול באזור המרכז - שיכפול מפתחות עם איבומילייזר ב- 500 עד 800 ש"ח. נערך לאחרונה על ידי Wolf-Net : 07-06-09 ב 09:12. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שכפול מפתח בספייס
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפתח חדש/שכפול | Punto03 | פונטו - טכני | 10 | 08-04-08 00:33 |
| מצאתי מפתחות של פיאט חדשה. לאן להחזירם? | פיאט כללי | 9 | 03-06-07 12:39 | |
| הצפון חוזר ובגדול PART 2 מפגש ב 1.12.06 | פיאט כללי | 0 | 26-11-06 18:34 | |
| שכפול מפתחות לפונטו ספייס 2001 SX | פורום הגראז' | 3 | 19-10-06 17:57 | |
| תמונות מכבישי הצפון: זה מה שאתם מפסידים... | אוף טופיק | 6 | 25-09-06 12:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד