![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
פרוייקט החלפת קרנק
שלום
בהחלפת המנוע התגלה שהקרנק דופק ולאחר משא ומתן קיבלתי אתמול מנוע קומפלט להחלפת הקרנק. אתמול הוצא הקרנק ונשלח היום לבדיקה ונמצא תקין. אמצא יום לפירוק המנוע שלי והחלפת הקרנק טיפול כזה הינו פירוק כל המנוע לגורמים ואוליי החלפת רינגים . קבלת עצות תתקבל בשמחה מצו"ב תמונות רעיונות לניקויי מכסה שסתומים .סעפת פליטה בלוק.קרטר יכול להיות שאתן חלק תמורת חלק מכיוון שהתחייבתי להחזיר את המנוע נערך לאחרונה על ידי yair068 : 01-06-09 ב 22:45. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
תישמע,זה חתיכת עבודה
הרבה זמן, והרבה כסף על חלקים שצריכים להחליף,ורצוי שיבוצע על ידי מכונאי שמכיר את העבודה.יותר קל וזול פשוט להחליף שוב את המנוע(אחריות המוכר),בהצלחה בפרויקט.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיני פרוייקט מצולם - החלפת אנטנה + בסיס בפונטו דור שני E3 | Caveman | פונטו - טכני | 16 | 26-01-17 18:51 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס: החלפת מסנן אוויר של המזגן | student | פונטו - טכני | 40 | 29-08-10 18:59 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס מנוע 16V - החלפת פילטר אוויר של המנוע | student | פונטו - טכני | 7 | 09-06-08 11:19 |
| פרוייקט - החלפת ריפוד לדלתות (אונו, ערוך) | פורום הגראז' | 8 | 03-06-07 22:34 | |
| פרוייקט החלפת רצועת תיזמון בפיאט אונו 1.4 1992 | פורום הגראז' | 2 | 24-04-07 12:57 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד