![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
זה היה חלק מהקורס שעברתי ביום ראשון האחרון.
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
צטט:
זה לא יאמן, כל פעם שיש MDC זה נופל לי על משהו... מה גדעון, עשית קורס נהיגה מתקדמת? איך היה? |
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
מה המצב גדעון זה דני עם הפונטו הלבנה, שכחת להגיד שהזמן הטוב ביותר נשאר בתוך מועדון פיאט
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
הזמן של דני אכן היה המהיר ביותר, מדוע לא עלית לגמר ד"א?
היה פורה מאוד גל ![]() למדתי הרבה דברים, ואני מיישם חלק גם, לצערם של הצמיגים שלי |
|
|
#15 |
|
Guest
|
עליתי לגמר, אבל בגמר הזמן שלי היה איטי מאוד, ולכן לא הייתי בפודיום למרות שהזמן שלי באחד המקצים היה המהיר ביותר
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
השרשור הזה קצת נשכח, אבל ב-8.9 ישתתפו ב-MDC שלושה חברים מהמועדון.
האירוע יתחיל בשעה 9:00. חברים המעוניינים לראות, לעודד ולשאוף קצת אווירה ורוח ספורטיבית, מוזמנים לאשר הגעתם. מקום ושעת פגישה יפורסמו בהמשך. מכיוון שאני עדיין לא יודע אם אספיק להגיע - גדעון, ניר ודני, שיהיה לכם בהצלחה .
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
שלושה אנשים - גם ניר (nirp) מתחרה
![]() *תודה על העידכון, גילי. |
|
|
#18 |
|
Guest
|
תודה רבה גילי
![]() לשמחתי, תוואי המסלול הפעם, מאוד מהיר. מה שאומר פניות קלות יחסית, ולא חדות מידי, במהירות גבוהה יחסית לשאר האירועים. אולי, רק אולי, יש לרכב שלי יתרון קצת בצד של הכח/משקל (חבל רק שהנהג חסר ניסיון לחלוטין, וזוהי טבילת האש הראשונה שלו). יש רק 2 פניות מאוד מכוערות, אבל נתגבר גם על זה. בכל מקרה, לשמור על שני, ודוושה ברצפה, זה נראה לי יסדר אותי טוף טוף ![]() ![]() המידע נלקח מכאן כמובן: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=488 |
|
|
#19 |
|
Guest
|
גדעון,דני וניר אם אני לא אגיע לאירוע ואני מאוד מקוה להגיע, שיהיה לכם המון בהצלחה ותייצגו את המועדון בכבוד.
בברכה, ליאור. |
|
|
#20 |
|
Guest
|
גדעון, יהיה בסיידר :P
העיקר ש... תיתן בגז |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב