![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
מסרק הגה, מחיר?
שלום לכולם היום הלכתי לעשות טסט והיה לי חופש בהגה הלכתי למוסך ליד אמר לי שאני צריך מסרק הגה....
והוא אמר לי עם עבודה והכל זה יוצא 1300 ... זה בסדר? ויש לי הגה כוח נערך לאחרונה על ידי i12z : 17-05-09 ב 17:11. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
כנס לחנות חלקי חילוף ותברר כמה עולה מסרק (תזכור שמוסך מקבל הנחה על חלקים 20-30%) ותדגיש הגה כוח או ללא הגה כוח, תשאל לגבי מחיר מקורי ומחיר תחליפי.
לדעתי עבור עבודה כזו של החלפת מסרק במוסך רגיל 400 ש"ח, תשקול להחליף על הדרך שני תפוחי הגה, אני רכשתי תחליפי ב40 ש" ליח'. לאחר ההרכבה של המסרק רצוי ביותר לבצע כיוון פרונט, עלות 150 ש"ח. בהצלחה ותעדכן בקשר לעבודה ולמחירים.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 17-05-09 ב 17:08. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בסבירות
בדקתי את הנושא
בדיסקל הגה עולה לאחר הנחה 750 ש"ח עבודה + מע"מ +שתייה וירקות מגיעים ל-1300. השאלה איך בדקו כי נראה לי חשוד שילך הגה. האם בדקו את התפוחים או שבדרך כלל הולכות הגרמושקות מה אמרו בטסט ולא מה שאומר המוסך. גם אתה יכול לדעת שחק בהגה ותראה את תגובת המסרק אתה תרגיש את החופש. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
בעקרון
בעקרון מרגישים את החופש ..
אבל שהוא מחזק את זה ההגה בקושי מסתובב ממש קשה.. נראה שהלך המסרק אז כאילו הוא עשה לי מחיר סביר ... ובטסט אמרו שממש קריטי החופש בהגה אבל לך תדע המוסך והטסט זה נראה לי אותו בעל בית רוצים להרוויח כסף... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קח כיוון
מכיוון שהשארתי גם אצלי את הבעייה שנוזל שמן ממחזיר השמן בגרמושקה.
בדקתי ואוליי תבדוק גם ביד2. אז יש מוסך שמטפל בזה והוא מפרק את ההגה פנימי וכנראה מחליף בוקסות ומחזירי שמן. ואז העלויות יותר זולות. הבעייה שאתה דרומי והמוסך נמצא בת"א רח' ההגנה 51 טל' 5373033. שווה גם לידיעת החברים שיש טיפול כזה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מה דעתכם על מחיר שנגבה | gsk | בעלי מקצוע | 15 | 19-10-08 01:34 |
| מחיר חלקים | פורום הגראז' | 4 | 16-09-07 21:38 | |