![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אורות עכבר ממשיכים לעבוד גם לאחר כיבוי מחשב. איך מכבים?
שלום לכולם
זה פורסם בפורום המחשבים, אבל אף אחד בינתיים לא יודע, יש מצב שכאן יידעו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=409243.0 הבעיה היא במחשב החדש אחרי שאני מכבה אותו, האורות בעכבר ממשיכים לעבוד. זה ממש מפריע בלילה, אתמול לא הצלחתי להירדם עד 2 בלילה בגלל זה עד שהנחתי כובע על העכבר. מישהו יודע איך מנתקים את המתח כשהמחשב כבוי? המפרט המלא מתוך אתר HWzone: מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Home Edition SP3 מעבד Intel Dual-Core E5300 @ 2.60GHz לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-S2H Intel G41 זיכרון Kingston HYPERX 4096MB (4BG) 800MHZ DDR2 SL5 כונן קשיח WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 AAKS כונן אופטי NEC DVDRW AD-7240S SATA X24 מארז וספק כח TZAG CASE 9611 ATX 500W 80MM FAN USB/SOUND BLACK רמקולים LOGITECH S220 SPEAKER מקלדת ועכבר GPT מסך LG FLATRON T710SH "17 CRT מדפסת HP 710C נתב אלחוטי SIEMENS ADSL SL2-141 האם מישהו יודע? בקישור יש גם תמונות מהביוס. תודה ענקית מראש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
תצטרך להתרגל לחיות ככה עם האורות או להחליף לעכבר ללא אורות,
עפ"י מיטב ידיעתי אין שום דרך לכבות את אורות העכבר.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
ממה שאני יודע זה ככה בכל המחשבים החדישים, גם אצלי.
הפתרונות הם: לקנות עכבר שפשוט לא עושה הרבה אור, שלי למשל לא עושה כלום חוץ מהאדום למטה מתי שמזיזים אותו, ככה שבלילה אין איתו שום בעייה. או לקנות עכבר בUSB, אם אני לא טועה את הUSB הוא כן יכבה, לעומת הPS2 שלא. (אפשר גם לנסות מתאם) או אם אתה מכבה את המחשב לגמריי ולא STANDBY או משהו כזה, אז יש את הכפתור על הספק כוח באחורה של המחשב, איתו אתה יכול לנתק את כל המתח לכל המחשב. אבל תברר קודם אם יש מצב שזה לא טוב למחשב. (לא נראה לי שזה יהיה בעייתי)
![]() |
#4 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
העכבר אצלי מחובר דרך USB ועדיין לא מתכבה, ואצלי אין מאחורי הספק את הכפתור
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
ריכשו מתאם מ USB ל PS2.
חברו את העכבר USB שלכם למתאם הזה, ואת המתאם הזה הכניסו ל PS2. ונפתרה הבעיה.
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
אתה יכול לרכוש מפצל שקעים עם מפסק ובסוף היום פשוט לנתק את הזרם לגמרי.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
תיקח כיסוי משענת ראש מהסט שרכשת לא מזמן ותסביר לעכבר שזה הבית שלו לשעות הלילה וסגור עניין
אין קשר בסוגי החיבורים USB או PS2 אל תשכח העכברים הם נודניקים. המחשב שלי דלוק תמידית, אני מכבה אותו ללילה פעם בחודשיים או או שלושה. אני מצאתי פתרון גאוני, היה לי עכבר עם אורות צבעוניים שגם היו מציקים לי ולא מתכבים החלפתי אותו עם אחיין שלי בן 10 שהתלהב כאילו קיבל צעצוע חדש ואני נפתרתי מהדיסקוטק בלילה.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 15-05-09 ב 02:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
יש את העכברים הממש ישנים זה עם הגולה למטה אין לו אפילו אור אחד
רוצה שאני יארגן לך משהו? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
זה כן משנה PS2 או USB.
הUSB ממשיכים לספק מתח גם שהמחשב "כבוי" (במטרה לשמש כטעינה למכשירים שונים כגון נגני MP3). הפיתרון הוא לעבור לעבר PS2, לרכוש עכבר "אטום" (כלומר שאתה לא רואה את התאורה שלו בכלל) או ללמוד לחיות עם זה. אני אישית בכלל לא יכול לסבול את כל החוטים הללו אז עברתי לסט אלחוטי של מיקרוסופט - הרבה יותר נוח ונעים לשימוש, עלות לא גבוהה (כ-120 שקלים לסט), וביינתים, הסוללות (AA רגילות של אנרג'ייזר) מחזיקות כבר מעל חצי שנה (ומיותר לציין שאין אור ![]()
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
לי יש עכבר PS2 והוא נשאר דלוק
אבל הוא לא מפריע כי יש אור רק שמזיזים אותו דווקא המקלדת שלי שהיא usb לא עובדת שאני מכבה את המחשב.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטוhgt רעש תיקתוק מההגה לאחר כיבוי המנוע+ שאלה לגבי התקנת טלפון קבוע ברכב | yaniv hgt | פונטו - טכני | 22 | 28-04-09 22:42 |
מנוע(?) פועל לאחר כיבוי. | gamba | בראבה - טכני | 2 | 05-09-08 02:37 |
עבודות פיבר וצביעה - שאלות. | ori | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 21-06-08 15:43 |
עבודה לאחר השחרור- האם כדאי לעבוד בתחנת דלק או בחברה ידועה? | stio | אוף טופיק | 7 | 09-11-07 21:00 |
כיבוי האוטו | פורום הגראז' | 0 | 10-06-06 21:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד