![]() |
|
![]() |
פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
הרומן הכי ארוך עם פיאט
נקצר את הסיפור
יש לי קרוב משפחה שכבר עבר את ה-80 כל החיים שלו היו לו רק פיאטים עכשיו יש ברשותו פונטו חדשה אני חושב 2002 משו כזה משנת 1935 בערך הוא כבר נוסע על פיאטים אני לא יודע בדיוק את הדגמים אבל 600 ו-800 שהוא עבר לארץ גם היו לו אני מכיר הרבה דגמים אבל דווקא משום מה אף פעם לא בדקתי הרבה על פיאט גם סבא רבא שלי היה פיאט בשנות ה-30 לפני תחילת המלחמה ועניין אותי לדעת איזו מכוניות הם נסעו איך הם נראו וכו האחת זאת פיאט בלילה מסביבות 1935-38 אם קיים דגם כזה אני מקווה כי לא מצאתי תמונות הבלילה הייתה בבעלות סבא רבא שלי והשנייה היא פיאט טופולינו לפי מה שהבנתי רכב דו מושבי שהובטח לקרוב בן ה-80 ועניין אותי גם הרכב הזה תמונות מידע וכו.. ומעניין אותי אם יש סיכוי שיש בארץ אחת מהמכוניות האלה איפשהו..=] אם מישו יכול לרשום לי לינקים או לעלות תמונות ומידע על האוטו מנוע וכו תודה מראש=] |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
הרומן שלי עם פיאט
הרומן שלי עם פיאט משתרע על 44 שנים מאז שנת 1962 שבה התחלתי לעבוד כשוליה ומתלמד בחשמל במוסך מורשה של פיאט.
יש בארץ מעט מאוד פיאט בלילה וגם כמה דגמי טופולינו. יש אספן אחד שיש לו ופולינו אחת 1944 שחורה וטופולינו שניה 1948 אפורה ובשתיהן אני בניתי מע' חשמל חדשה בשלבי שיפוצן. במנוע החיפוש "גוגל" כתוב balila או topolino וסמן לשונית "תמונות" ואח"כ לחץ על חיפוש ויעלו לך קישורים לתמונות מעניינות (כך לגבי תמונות בכל נושא שהוא). באחד ממפגשי המועדון שישהיו במרכז אנסה לגרום שהטופולינו תגיע למפגש ובעליה יתן עליה ועל סיפור ההיסטוריה שלה ושיחזורה מידע רב ומעניין מאוד. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
אני מניח שמדובר באלו:
http://www.haaretz.co.il/hasite/page...ubContrassID=0 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
טופולינו
אכן כן ושמו דידי ולא דודי ולמרות ששם משפחתנו זהה (לין) אין כל קשר משפחתי בינינו.
בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד